Volledig scherm
Een week voor de opening in maar vorig jaar konden een aantal kinderen al ‘proefspringen’ in trampolinehal Pret Inn Jump . © Theo Peeters

Trampolinehal in Heumen al na jaar dicht: ‘Alles geprobeerd, maar het werkt niet’

HEUMEN - Trampolinehal Pret Inn Jump in Heumen is vanaf 17 juni dicht. Volgens eigenaar Erwin Hofmeyer trok de hal in het jaar dat deze open was te weinig bezoekers.

Pret Inn Jump is het ‘broertje’ van de Pret Inn, de binnenspeeltuin in Heumen. Hofmeyer: ,,Het gekke is, dat die wel erg goed loopt. We ontvangen hier jaarlijks 120.000 bezoekers. In de Pret Inn Jump komen we niet verder dan 20.000 bezoekers. Dat is niet voldoende om de hal open te houden. We hebben alles geprobeerd, acties, gratis kaartjes. Maar het werkt niet. En waarom? Dat is voor mij een raadsel.” 

Quote

We hebben alles geprobeerd, acties, gratis kaartjes. Maar het werkt niet. En waarom? Dat is voor mij een raadsel.”

Erwin Hofmeyer, Eigenaar Pret Inn Jump en Pret Inn

De Pret Inn Jump ging vorig jaar in april open. De zomer was, zei Hofmeyer even geleden,  al lastig. Vanwege de hitte bleef het aantal bezoekers achter. Maar ook daarna trok dat niet voldoende aan. 

Het aantal trampolinehallen in Nederland is de laatste jaren fors gegroeid. De hype zette een jaar of vijf geleden in. Nijmegen kent met Jumpsquare een trampolinehal met een oppervlakte van 2.500 meter.

Bestemming hal

 De Heumense hal, gelegen tegenover de binnenspeeltuin, koos  voor kleinschaligheid, met maximaal 54 kinderen per uur. De hal is net als de binnenspeeltuin eigendom van Hofmeyer. Wat een volgende bestemming wordt, zegt hij nog niet te weten.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.