Een oude loods in Wijchen is half januari gestart als vaccinatiecentrum voor de regio Nijmegen, daar komt mogelijk een vergelijkbare voorziening bij aan de Jufferstraat 1 in Malden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een oude loods in Wijchen is half januari gestart als vaccinatiecentrum voor de regio Nijmegen, daar komt mogelijk een vergelijkbare voorziening bij aan de Jufferstraat 1 in Malden. © David van Haren

Tweede vaccinatiecentrum regio Nijmegen komt in buitengebied Malden, bewoners bezorgd: Hoe moet dat met oudere mensen?

NIJMEGEN/MALDEN - De beoogde locatie voor een tweede vaccinatiecentrum voor de regio Nijmegen ligt op de hoek van Hatertseweg en Jufferstraat, buitengebied bij Malden. Hier, zo is de bedoeling, komt een vaccinatiepost met acht parallelle prikstraten. Waarschijnlijk in een nog te bouwen tent.

6 reacties

 • Peter Timmer

  3 maanden geleden
  Waarom niet gewoon in de Jan Massinkhal, deze is ook redelijk centraal gelegen en ook goed bereikbaar voor ouderen. Wat een een wanbeleid. Tent opbouwen kost zeker niets ??
 • Ilona

  3 maanden geleden
  Ja, in de Georgiuskerk in Heumen. Staat leeg en is goed bereikbaar.
 • J. Peters

  3 maanden geleden
  Ik snap niet dat er Nijmegen geen gebouw is dat voor zes maanden vrij is en het is echt Holland ze zeggen dat ons ze buren alles in drie keer willen hebben . Ik denk de gene die het vroeger deden zijn met pensioen en nu is het wie is de baas..
 • A Gerritsen

  3 maanden geleden
  Ik snap er niks van. Vaccinstraten moetrn nu nog gebouwd. Kijk naar de UK waar het perfekt gaat in leegstaande kerken etc. Er staat hier zoveel leeg, sporthallen kerken, kantoren. Waarom worden die niet gebruikt ? Wat een rampen wanbeleid in dit land !
 • Henk Jansen

  3 maanden geleden
  zijn die vaccinatiestraten nu nog niet klaar? We hebben nu net zoveel gevaccineerd als Liechtenstein of Luxemburg.... Om je dood te schamen Hugo en Mark
 1. De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak
  Play

  De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak

 2. Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland
  Play

  Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland

Nijmegen e.o.