Vakantieparken zitten vol, tóch vallen harde klappen in toerismebranche: ‘Zomer maakt de rest van het jaar nog niet goed’

Veel vakantieparken en campings staan bomvol, maar dat betekent niet dat het goed gaat met de toeristische sector. Dagattracties en groepsaccommodaties lijden zwaar onder de coronacrisis. Een grote campagne in het najaar moet musea, dierentuinen en pretparken in de regio helpen.

5 reacties

 • Hulshof

  1 jaar geleden
  Groot gelijk, Els! Laat die grote bedrijven maar tegelijk met een verzoek om steun de jaarrekeningen van afgelopen jaren indienen. Eerst maar eens met de kaasschaaf er over heen voordat er een cent wordt uitgekeerd. En als ze dat niet willen: die bedrijven maar onder curatele stellen.
 • Wilma van Well

  1 jaar geleden
  Lijkt me niet dat ze te klagen hebben gezien onder andere de opgedreven prijzen!
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  De echte familiebedrijven kunnen dit soort tegenslagen veer beter handelen omdat daar geen torenhoge salarissen betaald hoeven worden. Schrap de managers en directiesalarissen kunnen makkelijk verlaagd worden en is er veel minder hulp van de overheid (dus van Jan de Arbeider) nodig.
 • EJ Visscher

  1 jaar geleden
  Altijd maar weer wijzen naar de overheid om de financiële klappen op te vangen. Uiteindelijk komt het allemaal terecht op het bord van de belastingbetaler. Ondernemen is risico lopen...weet u nog beste ondernemers? Jullie hebben gouden tijden beleefd,dan moet je ook maar mans genoeg zijn de mindere te verdragen!
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Is het glas nu halfvol of halfleeg, wees blij dat er zoveel in Nederland op vakantie gaan.