Vakantieparken zitten vol, tóch vallen harde klappen in toerismebranche: ‘Zomer maakt de rest van het jaar nog niet goed’

Veel vakantieparken en campings staan bomvol, maar dat betekent niet dat het goed gaat met de toeristische sector. Dagattracties en groepsaccommodaties lijden zwaar onder de coronacrisis. Een grote campagne in het najaar moet musea, dierentuinen en pretparken in de regio helpen.

7 reacties

 • Johan Jansen

  2 maanden geleden
  sinterklaas zit tegenwoordig in den haag.
 • Hulshof

  2 maanden geleden
  Groot gelijk, Els! Laat die grote bedrijven maar tegelijk met een verzoek om steun de jaarrekeningen van afgelopen jaren indienen. Eerst maar eens met de kaasschaaf er over heen voordat er een cent wordt uitgekeerd. En als ze dat niet willen: die bedrijven maar onder curatele stellen.
 • Wilma van Well

  2 maanden geleden
  Lijkt me niet dat ze te klagen hebben gezien onder andere de opgedreven prijzen!
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  De echte familiebedrijven kunnen dit soort tegenslagen veer beter handelen omdat daar geen torenhoge salarissen betaald hoeven worden. Schrap de managers en directiesalarissen kunnen makkelijk verlaagd worden en is er veel minder hulp van de overheid (dus van Jan de Arbeider) nodig.
 • Anneke Dijk

  2 maanden geleden
  Het is verschrikkelijk om te zien hoe hardwerkende ondernemers kapot gemaakt worden onder valse voorwendselen. Men heeft totaal geen liefde/gevoel meer voor elkaar in dit land.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Nijmegen e.o.