Sportcentrum Malden aan de Veldsingel.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportcentrum Malden aan de Veldsingel. © Theo Peeters

Valse concurrentie Sportcentrum: boetes en miljoenenclaims dreigen voor Heumen

MALDEN - Het staat vast dat de gemeente Heumen sportondernemers in de regio vals beconcurreert met steun aan het nog bijna nieuwe Sportcentrum Malden. De financiën van het zwem- en sportcomplex moeten op de schop, anders volgen dwangsommen van de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

4 reacties

 • Yara Bakker

  1 maand geleden
  Ik vind het belachelijk dat de gemeente tonnen besteed aan Laco maar dat mensen met een uitkering bij Laco geen enkele regeling kunnen treffen. Sportcenter Lierdal maakt dat wel mogelijk en denkt wel mee.
 • Kees Ruig

  2 maanden geleden
  Ergens ben ik verbaasd over de houding van Sportcenter Lierdal. Want in hoeverre staat dat sportcentrum wel legaal in het Lierdal? Het Lierdal zou groen moeten blijven, bebouwing niet toegestaan. Slechts een paar landgoederen met flinke 'groenverplichtingen' kregen een bouwvergunning. Hoe zit het met de vergunnigen voor Sportcenter Lierdal?
 • hans smits

  2 maanden geleden
  Achter gesloten deuren van politieke parijen leid tot deze handelwijze waar uiteindelijk de inwoners van Heumen die het gelag gaan betalen in vorm van belastingverhoging
 • H.E.M. Arts

  2 maanden geleden
  Sporters gaan veelal niet naar elders/Molenhoek, indien er in eigen dorp ook goede voorzieningen zijn. Zeker als de prijs van de sportbeoefening ook nog eens lager is. Kan voor menigeen het verschil maken van wel/niet gaan sporten anno 2022.