De hulpdiensten ter plaatse bij een ongeval op de Rijksweg in Malden.
Volledig scherm
PREMIUM
De hulpdiensten ter plaatse bij een ongeval op de Rijksweg in Malden. © Davy Derksen/112 Nieuwsgroep

Valt Groesbeekse iets te verwijten bij aanrijden scootmobiel in Malden?

videoMALDEN/ARNHEM - Valt een 55-jarige automobiliste uit Groesbeek wat te verwijten bij een ongeval in Malden, waarbij ze een man in een scootmobiel aanreed? De rechtbank in Arnhem buigt zich over die vraag.

2 reacties

 • Willem Zuidersteen

  1 week geleden
  Ja, dit is een bewust op meerdere manieren onoverzichtelijk gemaakt punt met deze nare gebeurtenis als gevolg. Begrijpelijk met de stroom auto’s die dagelijks passeert. Mensen en vooral kinderen kunnen echter achter verschillende objecten vandaan springen waardoor zelfs een oplettende automobilist makkelijk een fout kan maken. De pilaren in het midden weg zou bijvoorbeeld al heel veel schelen.
 • Anneke Dijk

  1 week geleden
  Vroeger was een zebra-pad heilig, iedereen wist dat als je iemand op een zebra zou aanrijden dan had je grote problemen en moest de schade betalen. Nu stellen zebra's nog maar weinig voor helaas.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

Nijmegen e.o.