Ontdekking drugslab Overasselt
Volledig scherm
PREMIUM
Ontdekking drugslab Overasselt © Tom Hessels

Vermeende Gelderse leiders crystal meth- en speedlabs op vrije voeten tot uitspraak

Drie Gelderse hoofdverdachten van een bende met meerdere drugslabs komen donderdagmiddag op vrije voeten, in afwachting van de uitspraak in hun strafzaak. Dat heeft de rechtbank in Arnhem woensdag besloten, nu de verdachten inmiddels 13 maanden vastzitten, en de behandeling van de strafzaak niet eerder kan dan 18 en 20 januari 2022.

7 reacties

 • Ha Jong

  2 maanden geleden
  Dertien maanden vast en vader worden. Knap.
 • Anton Ouwehand

  2 maanden geleden
  Nederland gastland straft te mild.
 • Cor Beets

  2 maanden geleden
  Vandaar dat de criminaliteit zo goed gaat in Nederland. De officier van justitie vertelde pS nog in de krant dat Nederland zwaarder moet straffen omdat je met onze straffen de criminaliteit niet veranderd.
 • Carel van ‘t Zand

  2 maanden geleden
  En dit is nou precies wat er mis is in dit land.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  hahaha, en die wachten netjes af tot het zo ver is Zijn wij, de rest van het land nou zo slim, of de rechterlijke macht zo dom? vrees het laatste Net zo naif als die Broekers Knol, met haar 'wij hebben het sympathiekste asielsysteem' Die leven allemaal nog in de brave jaren 50, toen drugs amper tot niet bestonden, asielzoekers ook nog niet uitgevonden waren, een moord heel, heel bijzonder was en dagen voorpaginanieuws. Nu enkel als het een BN-er is, dan wel.

Nijmegen e.o.