De buurvrouw in Malden moest haar ‘afwijzing’ van verdachte Andrej. K. diep bezuren. Dagenlang werd haar gezin gestalkt.
Volledig scherm
PREMIUM
De buurvrouw in Malden moest haar ‘afwijzing’ van verdachte Andrej. K. diep bezuren. Dagenlang werd haar gezin gestalkt. © Getty Images

Vrouwen om seks vragen en spugen in gezicht van boa: Poolse horrorbuurman laat ‘spoor van overlast’ achter in Malden en Nijmegen

Dronken dreigen, stalken, schelden en beledigen. Voor zijn buurtgenoten in Malden ontpopte Andrej K. (55) zich begin dit jaar tot een ware horrorbuurman. Zijn buren waren bang voor hem. In de bus of in de winkel, overal waar de Pool kwam ontstond wel heisa.

9 reacties

 • janv meulen

  1 week geleden
  De open grenzen hebben ons alleen maar ellende gebracht, en van Nederland een armoedig land gemaakt !! En het werd ons zo mooi voor gespiegeld ,geen grenscontrole, een munt, We weten inmiddels beter !!!
 • C Peters

  1 week geleden
  Gewoon straatverbod geven, voor elke straat in nederland, moet hij wel weg hier.
 • Pedro Kantor

  1 week geleden
  Wat uitzetting betreft heeft volgens mij elke EU burger het recht om overal in de EU te leven. En uitzetting is alleen maar mogelijk voor niet-EU burgers en/of mensen met een tijdelijke verblijfsvergunning. Wat weer los staat van de wil/bereid van de overheid om uberhaupt iemand het land uit te gooien zonder dat het ontvangende land meewerkt. Een hoop landen interesseert dat niks en doen dat alsnog, maar Nederland is wat dat betreft het braafste jongetje van de klas.
 • Bert Peters

  1 week geleden
  En..... gaan we nu weer pamperen , theedrinken en zeggen dat het wel meevalt ??? Dat valt in ons huidige Nederland wel te verwachten !
 • Michel Niesten

  1 week geleden
  Na een waslijst van 23 kantjes zou zo iemand toch tot ongewenst vreemdeling moeten worden verklaard. Hij heeft een Pools paspoort neem ik aan, dus zou uitzetting naar Polen moeten lukken? Het gaat hier niet om een paar kleine incidentele overtredingen, maar om een langdurend patroon.

Nijmegen e.o.