Het vaccinatiepaviljoen wordt momenteel neergezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Het vaccinatiepaviljoen wordt momenteel neergezet. © Theo Peeters

VVD wil compensatie voor omwonenden vaccinatiepaviljoen Malden: ‘geef ze vrijstelling van de OZB’

MALDEN - De omwonenden van het vaccinatiepaviljoen aan de Hatertseweg/Jufferstraat in Malden moeten worden gecompenseerd voor de overlast die ze daarvan gaan ondervinden. Dat wil de VVD-fractie in de Heumense gemeenteraad, die als voorzet geeft ze dit jaar geen onroerendezaakbelasting te laten betalen.

6 reacties

 • Jeroen Peters

  7 maanden geleden
  Inderdaad verkiezingspropaganda!! Er zijn zo veel mensen die overlast ondervinden van zaken die door de gemeente geregeld worden of niet gehandhaafd worden, zoals de geluidsoverlast hangjongeren onder de hoge brug, skatebaan en voetbalcourt (Ook in paar weken/maanden tijd er doorheen gedrukt). Moet ondanks deze overlast, waar niet op gemaakte afspraken gehandhaafd wordt, gewoon mijn OZB betalen en de rommel van de jongeren die niets betalen wordt iedere maandag keurig opgeruimd door gemeente.
 • Peter Daanen

  7 maanden geleden
  Hè? wat? komt de VVD ineens voor de gewone burgers op? Ach wat dom van me, het is natuurlijk verkiezingstijd.
 • tgm beuningen

  7 maanden geleden
  Inmiddels is gebleken dat de vaccins in een normale vriezer en koelkast bewaard kunnen worden. Dus organiseer het zoals met de griepprik en dan zijn deze 'paviljoens' niet nodig.
 • Leon Pillich

  7 maanden geleden
  Bizar en typisch VVD. Zijn natuurlijk niet de goedkoopste woningen daarzo. Just saying.
 • Jan den Tien

  7 maanden geleden
  Mafkezen die VVD daar. Geven ze ook compensatie als je bijv. Naast asielzoekerscentrum woont? Ordinaire verkiezingspropaganda. Om je voor te schamen!!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Nijmegen e.o.