Volledig scherm
PREMIUM
© Robin Utrecht

Wel bouwen in Heumen maar waar en onder welke voorwaarden?

MALDEN - Als er de komende jaren honderden woningen in met name Malden bijkomen, waar moeten die dan neergezet worden en onder welke voorwaarden?

Voor die vragen ziet de gemeente(raad) zich geplaatst nu duidelijk is dat het groene gebied tussen Malden en Molenhoek groen blijft. Op de achtergrond speelt daarbij de 1 miljard euro die de overheid landelijk beschikbaar stelt voor gemeenten die op korte termijn met woningbouwplannen komen. Het is een poging om de stokkende woningmarkt vlot te trekken. Naar verluidt worden daarover op provincieniveau in maart onder meer op het Gelderse provinciehuis afspraken gemaakt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’
    PREMIUM

    Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’

    NIJMEGEN / NEDERASSELT / SINT ANTHONIS - Zondag wordt een prachtige dag: 21 graden en zon. Wandel je straks met je om milde frisheid verlegen neus toch weer schouder aan schouder in het vennengebied of de staatsbossen? Met de coronacrisis in het achterhoofd bereiden natuurorganisaties zich voor op een druk weekend. ,,Zolang het mooi weer is, staan wij in de hoogste staat van paraatheid.’’

Nijmegen e.o.