Volledig scherm
Het Steenhuys in Malden. © DG

Wie wil wonen in Steenhuys?

MALDEN - Nu Pluryn het Steenhuys in Malden niet koopt, is daar plek voor tijdelijke bewoners. Daarom zoekt beheerder Ad Hoc negen tot tien starters. 

 Wie hier straks in trekt, krijgt de beschikking over een voormalig klaslokaal op de begane grond of op de eerste verdieping. Voorzieningen als toilet, douche en keuken worden gedeeld. 

Kandidaten kunnen zich tot 11 december melden: arnhem@adhocbeheer.nl. De gemeente Heumen is eigenaar van het pand dat ligt aan de Rijksweg. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Kinderhulp Bosnië probeert arme kinderen niet teleur te stellen: dringend behoefte aan gastgezinnen

    Kinderhulp Bosnië probeert arme kinderen niet teleur te stellen: dringend behoefte aan gastgezin­nen

    Jaarlijks komen enkele tientallen Bosnische kinderen uit arme gezinnen een paar weken op vakantie in deze regio. Het wordt echter steeds lastiger gastgezinnen te vinden. Maar de bus vanuit Bosnië gaat rijden, hoe dan ook. Er kunnen 42 kinderen in, die zijn ook al geselecteerd door de vrijwilligers van de stichting Kinderhulp Bosnië. Het is alleen de vraag of een deel van die kinderen teleurgesteld moet worden omdat er in de regio niet voldoende gastgezinnen te vinden zijn.

Nijmegen e.o.