Zo verdwijnt de oude Veldschuur stukje bij beetje uit Malden

VIDEOMALDEN - Er wordt druk gesloopt. Beetje bij beetje verdwijnt in Malden aan de Veldsingel de oude Veldschuur. De ‘oude’ want sinds vorig jaar staat er pal naast de niet meer gebruikte sporthal een gloednieuwe. 

Het is de bedoeling dat zo rond september het pand weg is en de grond bouwrijp kan worden gemaakt. Ter plekke komen woningen: een gebouw met vijftien appartementen, drie twee-onder-een-kapwoningen, en twee rijtjes met respectievelijk acht en zes woningen.

 Wanneer precies begonnen wordt met de bouw is nog niet helemaal duidelijk. Dat hangt, aldus een woordvoerder van de gemeente, af van het moment waarop de aannemer klaar is om er aan de slag te gaan. 

Volledig scherm
© Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’
    PREMIUM

    Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’

    NIJMEGEN / NEDERASSELT / SINT ANTHONIS - Zondag wordt een prachtige dag: 21 graden en zon. Wandel je straks met je om milde frisheid verlegen neus toch weer schouder aan schouder in het vennengebied of de staatsbossen? Met de coronacrisis in het achterhoofd bereiden natuurorganisaties zich voor op een druk weekend. ,,Zolang het mooi weer is, staan wij in de hoogste staat van paraatheid.’’

Nijmegen e.o.