Willy Meijers uit Malden heeft geen idee wie het op hem gemunt had.
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Meijers uit Malden heeft geen idee wie het op hem gemunt had. © Theo Peeters

Zwaar vuurwerk door de brievenbus: kwajongensstreek of aanslag?

MALDEN - Was het een kwajongensstreek of een aanslag? Willy Meijers uit Malden heeft geen idee waarom bij hem vuurwerk met de kracht van een granaat in de brievenbus werd gegooid. ,,Maar ik heb geen vijanden en sinds de lagere school geen ruzie meer gehad.”

8 reacties

 • Obdam

  2 jaar geleden
  Mensen die een Cobra met een handgranaat vergelijken hebben duidelijk nooit de effecten van een handgranaat gezien.Neemt niet weg dat hier korte metten mee gemaakt moet worden en er echt weer grenscontroles en postcontroles moeten terugkomen om die dingen uit het land te houden.Het kan toch niet zo zijn dat je wapens, drugs en explosieven ongestoord kunt laten opsturen binnen de hele EU??
 • Paul

  2 jaar geleden
  Wat een idioten zeg, ze beseffen niet wat ze aanrichten. Voor hetzelfde geld staat er iemand in de hal die daardoor zwaar gewond had kunnen raken. Hoop dat ze de dader(s) snel pakken niet voor de straf want dat zal wel weer van de orde een tik op de vingers zijn, maar vooral om te erachter te komen waarom? Sterkte
 • Mikey

  2 jaar geleden
  Helaas zijn er altijd wel van die hersenloze figuren die dit soort acties uithalen.Het belletje lellen is er niet meer bij tegenwoordig.
 • Willy

  2 jaar geleden
  En nu te laf om naar de politie te stappen. Held of helden. Er hadden ernstige dingen kunnen gebeuren. Wat een wereld tegenwoordig!!
 • Lowie

  2 jaar geleden
  Welke gek doet nou zoiets?!
 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Nijmegen e.o.