Zweefvlucht is al geboekt voor Shinshan: ‘Je hebt niet alleen de finale gewonnen maar ook onze harten’

VIDEOMALDEN - Of hij het cadeau van de gemeente Heumen gaat verzilveren, is de vraag. Daar moet breakdancer Jean Salazar Tavera uit Malden, zaterdag winnaar van Holland's got Talent, zich eerst ‘mentaal op voorbereiden'. 

Shinshan, zoals zijn artiestennaam luidt, nam zondag de bon voor een introductievlucht vanaf zweefvliegveld Malden die hij kreeg uit handen van wethouder  Frank Eetgerink wel aan. ,,Je hebt niet alleen de finale gewonnen maar ook onze harten”, zei Eetgerink. Volgens hem is de gemeente trots. ,,Ook al woon je hier toevallig. Je bent niet van ons, je bent van de wereld. De wereld gaat je toneel zijn.”

De zweefvlucht past volgen de wethouder bij de song die hij koos om op te dansen: Birds van Anouk. ,,Je act is op de grond, maar je maakte behoorlijke zweefduiken.”

Shinshan bleef vooral bescheiden onder de loftuitingen. Om daarna nog even een korte demonstratie van zijn kunnen te geven.  

Volledig scherm
Jean Salazar Tavera (17) en zijn moeder horen de woorden van wethouder Frank Eetgerink aan. © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.