Volledig scherm
Rockin Old School Tiel. Rechts Paula van Dijk, met drumstokken Lies Westbroek.Foto Raphaël Drent

60-plussers gaan los voor Rockin' Old School in Tiel (video)

TIEL - Zangeres Paula van Dijk uit Asch waagt zich moedig en vol overgave aan Venus van Shocking Blue en Crazy little thing called love van Queen. „Het is heel iets anders dan meezingen of dirigeren bij ons gezellige koor Zinge aan de Linge in Enspijk. Ik vind het hartstikke leuk. Meezingers of Brown sugar van The Rolling Stones, dat is nogal een verschil. Ik ben natuurlijk geen Mick Jagger."

Dat weerhoudt de 67-jarige Aschse en de andere 60-plussers er niet van lekker te repeteren met de band die sinds een paar weken meedoet aan Rockin' Old School in Tiel.

Drumstel
Lies Westbroek uit Rhenoy (70) bespeelt drums en percussie speelt. „Ik ben hiermee begonnen door mijn kleinzoon. Ik heb eerst een drumstel gehuurd, nu heb ik er eentje gekocht. Heerlijk. Nu speel ik lekker mee.” De bandleden hebben al besloten dat er op 27 november op het grote podium van Twentietoe in Tiel maximaal vijf nummers gespeeld worden.

Lees het complete verhaal over Rockin' Old School in Tiel in De Gelderlander van vrijdag 14 oktober, editie Rivierenland, of bekijk de e-paper. In de video is een repeterende band te zien, waar de naam nog niet van bekend is.