Chris Jagtman. ‘Hij begreep als geen ander dat je weliswaar niet kan wonen in geouwehoer, maar dat geouwehoer wel fantastische woonplekken kan opleveren.’
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Jagtman. ‘Hij begreep als geen ander dat je weliswaar niet kan wonen in geouwehoer, maar dat geouwehoer wel fantastische woonplekken kan opleveren.’ © Jaap Modder

Aanjager van het debat over de stad gaf Arnhem smoel

Verleden Leven: Chris Jagtman, 1950-2022Chris Jagtman leefde al jaren zijn kroniek van een aangekondigde dood. Het begon met wankele benen, mistasten, spreken met dubbele tong. Hij was een man die met zijn intelligentie en gevoel voor humor kon inspireren en imponeren. 

1 reactie

 • Frans Westdorp

  1 maand geleden
  Een kleine opmerking verder goed beschreven het was de Algene Woningbouwvereniging Arnhem ( de socialistische zuil). Dus niet die van de ambtenaren!
 1. LIVE | Rusland wil Lisitsjansk omsingelen; Turkije staakt verzet toetreding Navo Zweden en Finland
  oorlog Oekraïne

  LIVE | Rusland wil Lisits­jansk omsingelen; Turkije staakt verzet toetreding Navo Zweden en Finland

  Het Russische leger wil de strategisch gelegen stad Lisitsjansk omsingelen, zegt de Oekraïense legerleiding. Het is de laatste grote stad in de oostelijke regio Loehansk die nog in handen is van Oekraïne. In Madrid komen de Navo-landen opnieuw bijeen voor wat secretaris-generaal Jens Stoltenberg een ‘historische’ top noemt. Volgens Stoltenberg staat de Navo voor de grootste uitdaging sinds de Tweede Wereldoorlog. Volg in dit liveblog het laatste nieuws over de Russische inval in Oekraïne.