Volledig scherm
De inbreker op beeld van de bewakingscamera. © Prive

Al acht keer bezocht door dezelfde inbreker: 'Dit moet ophouden'

DRIEL - Dit weekend was het opnieuw raak. Een 72-jarige bewoonster van een vrijstaande woning aan de Karstraat in Driel is voor de achtste keer in twee jaar tijdslachtoffer van inbraak. „Ik wil dat het stopt, het is gewoon heel vervelend.”

„Ik woon hier nu 38 jaar en er gebeurde nooit iets. Vorig jaar zomer, in juli, werd er voor het eerst ingebroken. Dit weekend was het al de achtste keer; het is steeds iemand die voor de snelle greep komt.”

Beelden
De ongenode gast staat inmiddels op beeld van een bewakingscamera die afgelopen zomer door haar zoon is geïnstalleerd. „Hij is zelfs al op tv geweest in Bureau Gelderland van Omroep Gelderland. Dan denk je toch dat zo iemand wegblijft, maar verrassend genoeg is dat dus niet zo", zegt de Drielse met een lichte zucht.

'Dit moet ophouden'
Opvallend: het is steeds dezelfde inbreker. Ook dit weekeinde betrof het dezelfde persoon. "En dat is toch raar", vindt de Drielse. "Ik hoop wel dat iemand hem nu snel herkent. Dit moet ophouden."

Lees het hele interview met het slachtofferin de papieren krant van 1/11/2016, in onze betaalde online-krant, of in onze apps.