Een koor. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een koor. Foto ter illustratie. © Thinkstock

Allemaal gevaccineerd, tóch besmet bij een concert van een Groesbeeks koor: hoe kan dat nou?

GROESBEEK - Iedereen was gevaccineerd, volgens de organisatie. Toch raakten twintig koorleden en bezoekers besmet bij het afscheidsconcert van het Groesbeekse koor De Kèls. Hoe kan dat? En is zingen nog wel veilig? ,,Het kan, ook na vaccinatie, weleens fout gaan.”

32 reacties

 • S Damen

  1 jaar geleden
  het probleem is dat personeel van de concertlocatie niet gecheckt hoeven te worden. Immers het is hun werkomgeving. degene die jouw Corona check app checkt kan dus niet gevaccineerd zijn, evenals de mensen achter de bar, bij de garderobe, de technicus in de zaal etc
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Hond Ga je excuses aanbieden voor het verspillen van de tijd van je leraren Nederlands en Biologie. Want vanaf moment één is er gezegd door de ontwikkelaars en fabrikanten dat het vaccin niet 100% zal werken (Nederlands, begrijpend lezen). Kan ook niet, want ieder vaccin werkt door je afweermechanisme te trainen (Biologie). Verder heb je natuurlijk ook mensen die problemen hebben met hun immuunsysteem, die niet gevaccineerd kunnen worden. Die beschermen we door verder iedereen te vaccineren.
 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  Toen de prik werdt ingevoerd toen zei men je bent beschermt tegen corona. Nu blijkt dat het niet 100 %beschermt en men blijft roepen "alleen veel minder erg".Dus als je een prik heb gehaalt en je krijgt alsnog corona en je overlijd eraan dan is dat in ieder geval minder erg als je geen spuit heb gehaalt en overlijd.Ik wacht tot dat corona zelf naar me toe komt want als je het overleeft dan heb je op een natuurlijke wijze een prik van corona gehad en ben je echt beschermd.
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Ter Haar denkt slim te zijn door net te zwaaien met die ene uitzondering. Nou, chapeau zou ik willen zeggen, je hebt de buitenkant van een belcurve gevonden. Voel je je nou slim? En dan vinden ze het gek dat de overgrote meerderheid een gloeiende hekel aan ze heeft.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  @Paul ter Haar lezen is ook een kunst! Er staat dat 80% van de corona patiënten NIET gevaccineerd is!
 1. Lionel Messi blikt terug op akkefietjes met Wout Weghorst en Louis van Gaal: ‘Niet tof wat ik gedaan heb’
  Met video

  Lionel Messi blikt terug op akkefiet­jes met Wout Weghorst en Louis van Gaal: ‘Niet tof wat ik gedaan heb’

  Lionel Messi vertolkte in de wedstrijd tegen Nederland op het WK in Qatar een hoofdrol door te scoren en een assist te geven, maar ook na afloop was de Argentijn onderwerp van gesprek. De aanvaller botste met Wout Weghorst en daagde Louis van Gaal uit. Een maand later blikt Messi terug op wat er gebeurd is en stelt hij niet helemaal content te zijn met zijn eigen gedrag.