De aanrijding tussen een personenauto en een ambulance veroorzaakte flinke schade. Beide voertuigen werden weggesleept door een berger.
Volledig scherm
De aanrijding tussen een personenauto en een ambulance veroorzaakte flinke schade. Beide voertuigen werden weggesleept door een berger. © Luciano de Graaf

Ambulance die met spoed onderweg is naar melding, wordt in Loenen aangereden door automobilist

Een automobilist heeft donderdagochtend een ambulance geramd op de kruising van de Broeksweg met Kanaal Zuid in Loenen. De man kwam van de Broeksweg en zag de ambulance over het hoofd. Geluk bij een ongeluk: hij kon meteen worden nagekeken door het ambulancepersoneel.

  1. Topman Nike doet schokkende bekentenis: 'Ik heb vroeger een tiener doodgeschoten’

    Topman Nike doet schokkende bekentenis: 'Ik heb vroeger een tiener doodgescho­ten’

    Een prominente bestuurder van een sportmerk heeft in een geruchtmakend interview bekend dat hij in de jaren zestig een tienerjongen heeft doodgeschoten. Het gaat om de 72-jarige Larry Miller, topman van Nike Basketball en zustermerken Jordan en Converse. ,,Het vreet me vanbinnen op”, zegt de Amerikaanse zakenman over zijn lang bewaarde geheim. De schokkende bekentenis komt voorafgaand aan de lancering van zijn nieuwe boek, dat volgend jaar verschijnt.