Volledig scherm
De Valuwe in Cuijk. © Ed van Alem

Amper respons op onderzoek Cuijkse wijk De Valuwe

CUIJK - Op het gemeentelijke onderzoek naar de leefbaarheid in de Cuijkse wijk De Valuwe komen sinds half oktober nauwelijks reacties binnen.

Daarom krijgen bewoners nu een week langer de tijd, tot maandag 7 november, om deenquête in te vullen. Volgens een gemeentewoordvoerder waren er maandagnog maar rond de 150 (digitale) enquêtes ingeleverd.

Opgeknapt
De enquête is onderdeel van een onderzoek naar hoe het is om in deze opgeknapte wijk met relatief veel allochtonen te wonen. Omdat een laatste onderzoek hiernaar tien jaar geleden is gehouden, hebbende gemeente Cuijk, wijkraad De Valuwe en woningcorporatie Mooiland besloten een nieuwe enquête te houden.

Hulp
Bewoners kunnen, nu de inzendtermijn voor de enquête verlengd is, hulp krijgen bij het invullen. Dat kan op vrijdag 4 november van 10.30 tot 12.00 uur bij de moskee aan de Galberg en een dag later van 11.00 tot 15.00 uur bij wijkwinkel De Valuwe.

Vragen
De vragen gaan onder meer over het imago van de wijk, de veiligheid, de bereikbaarheid en over of mensen zich thuis voelen in De Valuwe. Ook kunnen wijkbewoners aangeven of ze de wijk de afgelopen jaren in positieve of negatieve zin hebben zien veranderen.

Live Voetbal

home logo VitesseVIT
20:45
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
19'
1-0
NAC BredaNAC
away logo
home logo ADO Den HaagADO
18'
0-0
VVV-VenloVVV
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
77'
0-1
FC TwenteTWE
away logo