Amsterdammer spot wolvenwelp tijdens wandeling over de Veluwe

Nieuwe beeldenHij reisde de wereld over om wolven te zien, maar uiteindelijk zag hij het dier dit weekend tijdens zijn wandeling over de Veluwe. Marc Bokma (46), een Amsterdammer die omwille van de drukte al zeker twaalf jaar elk weekend de stad ontvlucht en rust zoekt op de Veluwe, filmde kort een van de wolvenwelpjes die Nederland sinds kort rijk is.

12 reacties

 • Biker

  2 jaar geleden
  Ik ben niet zo goedgelovig en van nature nogal argwanend. Geloof dan ook niet dat deze heer dit perceel toevallig heeft bezocht. Die is een tijd bezig geweest om alle bekende informatie omtrend waarnemingen v/d jonge wolven te analyseren en is toen bewust hier rond gaan kijken op zoek naar deze dieren. Als je zo bezorgd bent over het verstoren van deze dieren waarom publiceer je dit filmpje dan? Hou het dan tussen jezelf SB en wolvenmeldpunt.
 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Je hebt de echte "boskenners. Kunnen aan de hand van een boom , een glooiing, begroeiing of pad je precies vertellen waar de locatie is. Stop met publiceren. Laat de boel met rust. Er is al genoeg verstoring van natuurgossips.
 • Waterfiets

  2 jaar geleden
  Als die beestjes nu eens de processierups en buxusmot gaan eten...
 • Stranger

  2 jaar geleden
  Laat de krant de filmpjes dan ook niet plaatsen...
 • Louis Jansen

  2 jaar geleden
  Prima. Omwille van de rust. Stuur dan ook geen filmpjes naar de krant.
 1. Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven