Rutte op weg naar het Catshuis voor een ontmoeting met de Zweedse minister-president. Archieffoto
Volledig scherm
Rutte op weg naar het Catshuis voor een ontmoeting met de Zweedse minister-president. Archieffoto © ANP

Andere landen snappen er niks van: onze premier doet alles op de fiets

Trump heeft zijn ‘Beast’, Merkel wordt gereden in een Mercedes en ook andere regeringsleiders  arriveren vaak in luxe auto's bij officiële gelegenheden. Het is voor buitenlanders dan ook moeilijk voorstelbaar dat onze minister-president als het even kan de fiets boven zijn dienstwagen verkiest.

5 reacties

 • RuckBogers

  3 jaar geleden
  Niks meer dan praktisch overwogen. Als het droog is. Beetje net als zijn partijplannen, mooi weer spelen. Bij slecht weer is het niks meer dan een leeg inlegvel.
 • Ger Ra

  3 jaar geleden
  Fiets of geen fiets, het persoon blijft hetzelfde.
 • LoekiedeLeeuw

  3 jaar geleden
  je wordt stevig gemind. Met de mond maakt Rutte zich weldegelijk hard voor de modale verdiener (of minder) dat moet gezegd. Niet typisch VVD beleid. Maar in de realiteit gaan alleen de mensen die meer dan 100.000 euro per jaar verdienen er net zo veel op voorruit als de winsten zijn gestegen van het bedrijfsleven de afgelopen jaren. Worden we hier nu simpelweg voorgelogen / aan het lijntje gehouden of is dit weldegelijk beleid maar komt het er niet uit? 
 • xxx

  3 jaar geleden
  Andere landen moesten eens weten wat voor man het is, hoe die ons land naar de knoppen werkt, alles voor de rijken en niks voor de armen!!  
 • Wim

  3 jaar geleden
  Uitstekende houding van onze politieke Prins. Ik ben niet zijn fan, maar hiervoor respect! Nu nog een elektrische limo voor Rutte, en  op groene stroom. Liggen er al zonnepanelen op zijn dak thuis? ..niet te vergeten dat wij onze vrijheid en veiligheid heel hard samen moeten koesteren. Pluim voor de BV Nederland en dat het hopelijk overal, helemaal bij onze buurlanden, snel net zo veilig is. Beschaving begint met respect voor elkaars mening.