Anja de Lorijn in Sydney.
Volledig scherm
PREMIUM
Anja de Lorijn in Sydney. © DG

Anja uit Druten is in Australië: ‘Alsof je een pakje sigaretten in één keer oprookt’

Anja de Lorijn (56) uit Druten is samen met haar twee zoons van 21 en 19 op familiebezoek in Australië. Ze zijn erg onder de indruk van de ramp die zich down under voltrekt. ,,Ik kom hier om de vijf jaar. Maar zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt”, zegt de Drutense over de immense natuurbranden die het land teisteren. 

4 reacties

 • janv

  3 jaar geleden
  In Nederland lopen ook dwazen rond die in 2019  alleen al meer dan 900 auto's hebben aangestookt !  En dit is geen samenzweringsverhaal 
 • Titus

  3 jaar geleden
  Dit is niet dom, omdat we in een krankzinnige wereld leven waarin de kwade machten vaak overwinnen. Er spelen enorme economische belangen mee in wat er gebeurt en wat het resultaat wordt! oorlogen worden om deze redenen ook gevoerd en gaande gehouden, om grondstoffen , macht en geld!  Maar de meeste mensen op aarde kijken niet verder dan ....!  Daardoor blijven trieste dingen gebeuren !
 • Roy

  3 jaar geleden
  Alleen domme mensen geloven dit soort samenzweringsverhalen. Jij toch niet mag ik hopen? Wel in en in triest wat daar gebeurt. 
 • Patch

  3 jaar geleden
  Er gaan verhalen dat het vuur steeds aangestoken wordt om de mensen in het binnenland te verdrijven-politiek-macht-geld... bizar! Hoop dat hier meer duidelijkheid over komt.
 1. Twintig jaar na de sneeuwbalmoord op Sedar Soares doet de man die werd vrijgesproken zijn verhaal
  PREMIUM
  Sedar Soares

  Twintig jaar na de sneeuwbal­moord op Sedar Soares doet de man die werd vrijgespro­ken zijn verhaal

  Nooit sprak Gerald Henriquez met de media over de ‘sneeuwbalmoord’ op de 13-jarige Sedar Soares, waar hij van werd verdacht, maar waar het gerechtshof hem van vrijsprak. Nu, exact twintig jaar nadat de Rotterdamse jongen om het leven kwam en hernieuwd onderzoek naar zijn dood in volle gang is, spreekt hij ineens wel. Omdat hij het zat is dat de politie toch weer in zijn omgeving zit te wroeten. ,,Ik wil dat het stopt.”