Anja de Lorijn in Sydney.
Volledig scherm
PREMIUM
Anja de Lorijn in Sydney. © DG

Anja uit Druten is in Australië: ‘Alsof je een pakje sigaretten in één keer oprookt’

Anja de Lorijn (56) uit Druten is samen met haar twee zoons van 21 en 19 op familiebezoek in Australië. Ze zijn erg onder de indruk van de ramp die zich down under voltrekt. ,,Ik kom hier om de vijf jaar. Maar zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt”, zegt de Drutense over de immense natuurbranden die het land teisteren. 

4 reacties

 • janv

  1 jaar geleden
  In Nederland lopen ook dwazen rond die in 2019  alleen al meer dan 900 auto's hebben aangestookt !  En dit is geen samenzweringsverhaal 
 • Titus

  1 jaar geleden
  Dit is niet dom, omdat we in een krankzinnige wereld leven waarin de kwade machten vaak overwinnen. Er spelen enorme economische belangen mee in wat er gebeurt en wat het resultaat wordt! oorlogen worden om deze redenen ook gevoerd en gaande gehouden, om grondstoffen , macht en geld!  Maar de meeste mensen op aarde kijken niet verder dan ....!  Daardoor blijven trieste dingen gebeuren !
 • Roy

  1 jaar geleden
  Alleen domme mensen geloven dit soort samenzweringsverhalen. Jij toch niet mag ik hopen? Wel in en in triest wat daar gebeurt. 
 • Patch

  1 jaar geleden
  Er gaan verhalen dat het vuur steeds aangestoken wordt om de mensen in het binnenland te verdrijven-politiek-macht-geld... bizar! Hoop dat hier meer duidelijkheid over komt.