Anne Lok bij de voordeur van haar huis in Meppel.
Volledig scherm
Anne Lok bij de voordeur van haar huis in Meppel. © Carlo ter Ellen

Anne Lok, ex-minnares Pechtold, bevallen van zoon

MEPPEL - De 36-jarige Anne Lok uit Meppel is bevallen van zoon. De jongen zou de naam Jippe hebben gekregen. Lok had ruim vier jaar lang een relatie met D66-coryfee Alexander Pechtold uit Wageningen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. LIVE | Weer corona bij nertsenbedrijf, WHO meldt recordstijging aantal besmettingen
  video

  LIVE | Weer corona bij nertsenbe­drijf, WHO meldt recordstij­ging aantal besmettin­gen

  In het centrum van Utrecht is een noodbevel afgekondigd vanwege de verboden demonstratie van Nederland in opstand. De Veiligheidsregio vreest voor ongeregeldheden in de Domstad. En in de Spaanse regio Catalonië moeten 200.000 mensen opnieuw in lockdown vanwege een nieuwe virusuitbraak. Wie na 16.00 uur het gebied nog in of uit gaat, riskeert een boete. Ook vandaag houden we je op de hoogte met ons virusblog. De afgelopen dagen lees je hier terug.
 2. Boeren voeren actie op meerdere plekken in het land, distributiecentra van Jumbo en Lidl geblokkeerd
  Update/ video

  Boeren voeren actie op meerdere plekken in het land, distribu­tie­cen­tra van Jumbo en Lidl geblok­keerd

  Op meerdere plekken in het land protesteren boeren tegen plannen van het kabinet. Bij het distributiecentrum van de Jumbo in Veghel en Woerden blokkeren tientallen tractoren de entree. Ondertussen rijdt een groep van ongeveer 35 boeren uit Edam en omstreken door Amsterdam en ook in Groningen, Friesland en Drenthe wordt actie gevoerd. Daarbij werd korte tijd het Lidl-distributiecentrum in Heerenveen geblokkeerd.