Annick van Werven, moeder van Fleur van Amerongen, meisje dat in september bij school overleed na aanrijding grasmaaimachine.
Volledig scherm
PREMIUM
Annick van Werven, moeder van Fleur van Amerongen, meisje dat in september bij school overleed na aanrijding grasmaaimachine. © Carlo ter Ellen DTCT

Annick verloor haar dochter door een ongeluk: ‘Dat Fleur dood is, dat kán niet, dat denk ik eigenlijk nog steeds’

Annick van Werven (37) verloor vorig jaar haar dochter Fleur (6). Tijdens een speelkwartier op een Kamper basisschool kwam ze onder de grasmaaier van een gemeentemedewerker terecht. Vijf dagen leefde Fleur van Amerongen nog na het ongeluk. ,,Het gebeurde onder toezicht op school. En ze werd door iemand aangereden... Maar de schuldvraag of de wat-als-vraag... Nee, die heb ik nog niet.’’

2 reacties

  • Klaas

    3 jaar geleden
    Verschrikkelijk. Zo erg dat dit meisje er niet meer is. Het gevaar ligt altijd op de loer. Helaas ook onder school tijd. Kinderen zijn speels. Ze zien het gevaar niet altijd. De gemeente werker op de maaier helaas ook niet. Sterkte mevrouw.
  • Suus

    3 jaar geleden
    Hartverscheurend... Had natuurlijk nooit mogen gebeuren.Intens veel respect voor deze mama. Bijzonder veel sterkte en kracht met het dragen van dit intense verdriet en gemis.