Annie Hendriks woont 65 jaar in dezelfde huurwoning. ,,Verhuizen? Ik moet er niet aan denken."
Volledig scherm
PREMIUM
Annie Hendriks woont 65 jaar in dezelfde huurwoning. ,,Verhuizen? Ik moet er niet aan denken." © theo kock persfotografie

Annie (87) woont al 65 jaar in hetzelfde huis en is tevreden: ‘De badkamer heeft de originele tegels nog’

ZEVENAAR - In 1956 was ze pas getrouwd. Met haar kersverse echtgenoot betrok Annie Hendriks-IJkhout (toen 22 jaar) een splinternieuwe woning in Zevenaar. Het jonge stel betaalde 10,25 gulden (minder dan 5 euro) huur per week.

9 reacties

 • Joris Driepinter

  2 maanden geleden
  H. Oostijen; Ik ben niet verdwaald nee... ik zeg niks over COVID, ik geef aan dat mevrouw door haar eenvoud en tevredenheid gewoon gelukkig is...
 • Joep Meij

  2 maanden geleden
  @JosWenneker..de dingen die u schrijft over een auto,vakantie,terrasje ..helaas zijn dit voor heel veel mensen in Nederland ook geen eerste levensbehoeften meer,zelfs goed eten niet meer.Mede dankzij de torenhoge huren ..denk dat u gelijk heeft en het leven vroeger een stuk leuker en makkelijker was vroeger .
 • Jos Wenneker

  2 maanden geleden
  Ik ben in 1959 in het huis naast buurvrouw Annie en buurman Anton geboren. We hadden een dak boven ons hoofd, goed te eten, schone kleren en een radio maar nog belangrijker we hadden elkaar, familie, bekenden en buren. Auto, vakantie, terrasje pikken ofwel alle dingen die nu eerste levensbehoeften zijn kenden we niet. Met mooi weer spelen de tuin, ouders maakten een praatje, feestjes eindigden vaak met een polonaise door de straat. Doe het graag weer over maar wel weer met buurvrouw Annie!!
 • H. Oostijen

  2 maanden geleden
  Joris driepinter. Je bent vast verdwaald. Dit daar niet over COVID. Moraliserende vingertjes hier van jou zijn overbodig. Deze mevrouw is gewoon gelukkig.
 • Joris Driepinter

  2 maanden geleden
  Eenvoud en vooral TEVREDEN zijn in je leven... in plaats van alle mode-grille volgen en je gek laten maken...
 1. Hoe een sprookjesachtige roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmerrie
  PREMIUM
  reconstructie

  Hoe een sprookjes­ach­ti­ge roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmer­rie

  De verdwijning van youtuber Gabby Petito (22) houdt de Verenigde Staten al weken in de greep. Petito en haar verloofde Brian Laundrie (23) vertrokken begin juli op roadtrip door de VS. Het moest de tijd van hun leven worden. Tot hun reisverslagen in augustus plots stopten, en de blondine abrupt verdween. Brian keerde alleen terug naar huis. Niet veel later verdween hij zelf. De reconstructie van een gruwelijk fout gelopen roadtrip.