Stappen met een polsbandje kon afgelopen weekeinde al in het Oosterhoutse uitgaansgebied.
Volledig scherm
PREMIUM
Stappen met een polsbandje kon afgelopen weekeinde al in het Oosterhoutse uitgaansgebied. © Pix4Profs / Johan Wouters

Arnhem en Nijmegen denken aan polsbandje tijdens avondje stappen: QR-code slechts één keer nodig

pollARNHEM/NIJMEGEN - Door een polsbandje van kroeg naar kroeg kunnen lopen, zonder aan elke deur een QR-code te moeten tonen. Na Alkmaar en Breda overweegt Arnhem nu een soortgelijk toegangssysteem te gebruiken in het uitgaansgebied. In Nijmegen gaan stemmen op datzelfde te doen.

33 reacties

 • Ruud Eskes

  1 jaar geleden
  Ik lees allemaal verhalen over mogelijke oplossingen, maar wat is het probleem ook alweer. Of geloven we nog steeds het ‘killer-virus verhaal’….. (wake-up)
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Jan Willem, ben je soms een Bryan Roy fan, ook al zo'n raar figuur.
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Beste @Marco, Fijn dat je (terecht hoor) met John Botter begaan bent, maar je zit in de veronderstelling dat de crisis in de zorg opgelost is als je maar een blik verpleegkundigen extra opentrekt. Als je het nieuws zo goed volgt dan weet je dat het jaren kost om mensen op te leiden. Tot die tijd is vaccineren broodnodig, lijkt me niet meer dan logisch. Maar dan komt de aap uit de mouw: The Great Reset. Het favoriete complot van Baudet en zijn wappen. Nou weet ik uit welke hoek de wind waait 😂
 • Marco Wegma

  1 jaar geleden
  Pim we hebben het over een virus en niet over polio. Dan erbij is het polio vaccins tot in de treuren getest en hadden er in het begin 1 op de 400 polio gevaccineerde bijwerkingen. Ik gaf al aan dat ik niet tegen vaccineren ben en dat iedereen het zelf moet weten. Ik vertrouw op mijn lichaam nadat ik Corona heb gehad en het feit dat ons lichaam in miljoenen jaren al verschillende virussen heeft overwonnen door antistoffen te maken. De dwang die er nu is en de angst is abnormaal.
 • Marco Wegma

  1 jaar geleden
  John Botter: oprecht goed om te horen dat je schoon bent. Het is een nare ziekte en wens je veel sterke. De zorg verdient alle lof. Maar de zorg verdient ook meer loon en meer personeel zodat het zorg personeel tot rust kan komen en meer mooie dingen kan doen.