Agenten tijdens een controle in het Spijkerkwartier in Arnhem, waarbij tegen alle mogelijke overtredingen wordt opgetreden, van te hard rijden tot drugsdealen. Archieffoto: Rolf Hensel
Volledig scherm
PREMIUM
Agenten tijdens een controle in het Spijkerkwartier in Arnhem, waarbij tegen alle mogelijke overtredingen wordt opgetreden, van te hard rijden tot drugsdealen. Archieffoto: Rolf Hensel © Rolf Hensel

Arnhem geeft crimineel te veel vrij spel: ‘Stadsbestuur moet het beest recht in de bek kijken’

ARNHEM - Criminelen krijgen in Arnhem te weinig tegengas. Tegen het ondermijnend effect daarvan op de samenleving doet de lokale overheid niet genoeg.

16 reacties

 • joan sas

  2 jaar geleden
  Qua geluidhinder van straatracen doet Arnhem ook aan PV [probleemverplaatsing]. Herrie is het probleem! De pakkans zonder uitlaatdemper is nihil. Als men niet meer op de Rijnkade mag racen, gaan ze dat ergens anders doen. De hinder blijft zo! In regio R'dam - Den Haag zet de politie brommers en motoren op een rollenbank en een geluidsmeter erbij. Bij 2e overtreding volgt inbeslagname [net als vroeger]. Dan daalt de R-factor. Niet met drempels of slagbomen; dat geeft PV. De pakkans moet omhoog !!
 • Albert van der Broek

  2 jaar geleden
  Slappe hap. De criminelen hebben de politie gewoon in hun plan van aanpak opgenomen. De gewone burger wordt keihard aangepakt. Durf het eens om een zak aardappelen van je buurvrouw aan te nemen.
 • patrick wijgman

  2 jaar geleden
  ….en dan hebben wij gelukkig Marcouch…die er in mijn ogen nog veeeel te weinig aan doet. Maar stel je eens voor dat ene Femke H. uit Amsterdam het voor het zeggen heeft…die zou dealers nog een gratis ziektekosten verzekering geven en benzine geld…
 • patrick wijgman

  2 jaar geleden
  ….100.000 % mee eens !!!!!!!!, ik woon in Klarendal en wat ik daar zie en meemaak heeft mij als “ normale” burger doen besluiten om NOOIT van mijn leven meer een lullige bekeuring te gaan betalen …ik zie al JAAAAREN hoe criminelen wegkomen met alles en zelfs begroet worden door de politie . …20 jaar oud , niet werken en in een nieuwe Porsche Cayenne rijden….mag allemaal hier.
 • John Fender

  2 jaar geleden
  Partij van de Aso’s..
 1. Belgische ouders ‘weigeren ticket te kopen voor zoon’ en laten baby achter op vliegveld
  met Video

  Belgische ouders ‘weigeren ticket te kopen voor zoon’ en laten baby achter op vliegveld

  Op de Israëlische Ben Goerion-luchthaven in Tel Aviv zijn twee Belgische ouders opgepakt nadat ze hun baby bij de incheckbalie hadden achtergelaten. Het koppel wilde naar Charleroi vliegen met een vlucht van luchtvaartmaatschappij Ryanair, maar weigerde een vliegticket voor hun zoontje te kopen. De twee Belgen besloten vervolgens de baby in de steek te laten. ,,Alle medewerkers waren geschokt.”