Presentator Ewout Genemans, archieffoto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Presentator Ewout Genemans, archieffoto ter illustratie. © Brunopress

Arnhemmer (29) bedreigt televisiemaker Ewout Genemans bij arrestatie: ‘Hij wilde niet gefilmd worden’

Een 29-jarige Arnhemmer moet zich donderdag voor de politierechter verantwoorden voor een doodsbedreiging aan het adres van televisiemaker Ewout Genemans.

20 reacties

 • Jacques Feenstra

  1 maand geleden
  Als je met de politie meeloopt roept een gearresteerde dronkenlap nou eenmaal wel eens wat geks. Niet okee natuurlijk, maar kom op….
 • Frans Bonnes

  1 maand geleden
  @ Bruins Gaat er niet om dat hij gefilmd is maar door wie, namelijk door een .com omroep die er geld mee wil verdienen. Ik verwacht dat de arrestant er geen of in elk geval veel minder problemen mee heeft als hij door de politie gefilmd zou zijn. In elk geval komt hij dan niet uitgebreid op tv.
 • Frans Stokman

  1 maand geleden
  Ik zou zo'n trieste opmerking " hetzelfde voorbeeld volgen"... Een van de zieligste en misselijkmakende klassiekers!
 • A. Bruijs

  1 maand geleden
  @p langeveld, helaas gaat die redenering niet meer op, ze gooien het onser de noemer"lesmateriaal"
 • Maarten Kuijpers

  1 maand geleden
  @Jessica Berends: Als je niets doet kom je ook niet in aanraking met de politie en eventueel op televisie. Daarbij kom je (of je moet het zelf niet willen) gewoon anoniem in beeld, zowel in beeld en soms met spraak. Het programma laat gewoon de veelzijdigheid zien van het politiewerk. Er is zoveel kritiek op agenten tegenwoordig, dat het juist goed is dat mensen zien onder welke omstandigheden en druk ze werken. Dat jij het als verdienmodel ziet zegt voornamelijk wat over jou.