Volledig scherm
© Marina Popova

Arnhemse interieurliefhebster is hit op Instagram

ARNHEM - De Arnhemse Ilse van Elleswijk (31) is, tot haar eigen verbazing, mateloos populair op het sociale medium Instagram.

Toen ze twee jaar geleden een account aanmaakte, was ze al blij met haar eerste honderd volgers. Inmiddels staat de teller op bijna 12.000 mensen die haar plaatjes van het interieur van haar woning waarderen.

Ik moet nog even wennen aan de donkere en grijze dagen. Deze foto is flink bewerkt om het toch nog een beetje licht te laten lijken. Bijna gelukt toch? 😂 Een foto die is geplaatst door InteriorTwin (@ilsevanelleswijk) op 20 Okt 2016 om 6:41 PDT

Ter vergelijking: dierenpark Burgers’ Zoo en voetbalclub Vitesse uit Arnhem hebben samen ongeveer 14.500 volgers op Instagram. Dagelijks zet Van Elleswijk, werkzaam als consulent voor zelfstandigen, een foto van een hoekje in haar huis op het internet.

Tijd voor een warm kopje thee en pepernoten 😋 Een foto die is geplaatst door InteriorTwin (@ilsevanelleswijk) op 25 Okt 2016 om 5:35 PDT

Camera
In het begin maakte Van Elleswijk foto’s met haar mobiele telefoon voor Instagram. Tegenwoordig gebruikt ze een digitale camera. Het maken van een goede foto kost haar niet zoveel tijd, hooguit 5 minuten. Het meeste werk zit in het verslepen van stoelen en accessoires. Iedere maand ziet de inrichting van haar huis er iets anders uit.

Een van de eetkamerstoelen heb ik speciaal voor de foto naar zolder gesleept 😂 Alles voor een mooie foto toch? 🙈 Een foto die is geplaatst door InteriorTwin (@ilsevanelleswijk) op 28 Sep 2016 om 6:41 PDT

Bedrijf
Nu verdient Van Elleswijk nog geen geld met de ruim 12.000 volgers die ze heeft, waar ook bekende designers tussen zitten. Wel komt haar grote wens, een carrière als professioneel interieuradviseur, steeds dichterbij door haar bekendheid op Instagram. Ze is zelfs al bezig een eigen bedrijf te starten, genaamd InteriorTwin.

Meer over de Instagram-hit in de Gelderlander van vrijdag 28 oktober, editie Arnhem, of in de e-paper.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.