Volledig scherm
Dave Roelvink. © ANP

Arnhemse school weert 'omstreden' Dave Roelvink

ARNHEM - Leerlingen van het Montessori College in Arnhem keken reikhalzend uit naar het schoolfeest van vrijdag, waar de omstreden Dave Roelvink zou draaien. Ouders stelden dat echter niet op prijs, waarop de school het verzoek voor een vervanger deed bij artiestenbureau Jan Vis.

„Nadat we vorige week posters hadden opgehangen, kregen we ruim veertig bezorgde en boze mails dat het niet passend is dat een omstreden man de dj van de avond is”, legt directeur Berni Drop uit.

Seks
Tegen Dave Roelvink loopt op dit moment een rechtszaak. Het Openbaar Ministerie denkt dat hij op een wild feest in Burgerbrug in 2014 kostbare sieraden heeft gestolen van de familie die het feest gaf. Het feest eindigde met seks met de dochter des huizes. Daarvan is een filmpje gemaakt dat op internet is verspreid.

Geen nieuw ontwerp
Ondanks de annulering blijft Dave Roelvink nog even te zien op het Montessori College. Alle posters en kaartjes waren namelijk al gedrukt en voor de vervangende dj wordt geen nieuw ontwerp gemaakt. De scholieren hoeven Roelvink nog niet helemaal uit hun hoofd te zetten. Drop: „Als Dave wordt vrijgesproken, komt hij later alsnog naar onze school."

Lees het volledige verhaal over (geen) Dave Roelvink in Arnhem in De Gelderlander van dinsdag 15 november, als e-paper te lezen via krant.gelderlander.nl

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
0-1
VitesseVIT
away logo