De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse bij het dodelijke ongeluk in Lochem
Volledig scherm
De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse bij het dodelijke ongeluk in Lochem © Jan Willem Klein Horstman / News United

Auto botst tegen schuur in Lochem: één inzittende overleden

LOCHEM - Bij een ongeluk bij een boerderij in het buitengebied van Lochem is vanmiddag een persoon om het leven gekomen.

 1. Pestgedrag Glee-actrice Lea Michele zindert nog steeds na: ‘Ze had op staande voet ontslagen moeten worden’
  PREMIUM

  Pestgedrag Glee-actrice Lea Michele zindert nog steeds na: ‘Ze had op staande voet ontslagen moeten worden’

  De laatste aflevering van Glee dateert alweer van zes jaar geleden, maar het pestgedrag van actrice Lea Michele (34) ligt haar collega’s duidelijk nog altijd zwaar op de maag. In een nieuwe podcast heeft Heather Morris, Brittany in de reeks, zich uitgelaten over het wangedrag op de set. ,,We zwegen allemaal, maar eigenlijk was zij de schuldige”, aldus de 34-jarige Morris. En ze is niet alleen in haar mening. Ook op sociale media krioelt het van de negatieve verhalen over racisme, divagedrag en grove scheldpartijen.
 2. ‘Kom op, we huren gezellig zo'n tuktuk, maar veel mensen weten niet waar ze aan beginnen’
  PREMIUM
  4

  ‘Kom op, we huren gezellig zo'n tuktuk, maar veel mensen weten niet waar ze aan beginnen’

  Opnieuw is er een tuktuk verongelukt op de Betuwse Rijnbandijk. Dat ongeval kostte vrijdagavond het leven van een 20-jarige vrouw uit Lunteren toen de tuktuk waarin zij zat in Kesteren van de dijk gleed, omviel en in een tuin belandde. Hierbij raakten drie anderen gewond. Ook in 2018 was er een dodelijk slachtoffer te betreuren toen een gehuurde tuktuk van diezelfde Rijnbandijk schoot bij Ingen. Veilig Verkeer Nederland waarschuwt: weet waar je aan begint.