Twee honden in het dierenasiel van Tiel.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee honden in het dierenasiel van Tiel. © Raphael Drent

Baasjes dumpen nu al weer coronahonden, wachtlijst bij dierenasiels: ‘Houd mijn hart vast voor de zomer'

TIEL/ DOETINCHEM- Jonge honden die vaak nog geen kans hebben gehad een goede opvoeding te krijgen, worden nu al weer naar het asiel gebracht. Dierenasiels houden hun hart vast voor de zomer. 

32 reacties

 • Michel Klaassen

  3 maanden geleden
  hier wordt ik echt boos om , En dan durven ze het nog zo mooi te vertellen tegen de kinderen kijk eens wat papa en mama voor jullie hebben gekocht ? durf de papa en mama nu ook te zeggen kijk eens papa en mama moeten nu weer werken we hebben de hond aan de boom vast gebonden .Bah ik walg gewoon van zulke mensen dat wisten de mensen toch denk verdomme eerst naar voordat je zo'n besluit neemt om een hond te kopen nu zijn de honden de dupe.
 • Jacqueline Schoonderwoerd Arisman

  3 maanden geleden
  Ik heb nu zelf een Corona hondje is 4maanden bij een jong gezin geweest,was bang voor alles en nog wat met veel geduld en aandacht lukt het meestal wel om het goed te maken,maar we hebben wel altijd honden gehad dat scheelt wel natuurlijk zei is heel lief en knuffelt graag .mevr J Arisman Gelderland
 • netty meelen

  3 maanden geleden
  Daar gaan we weer. Het was al voorspeld. De mens is van alle dieren, de slechtste dierensoort.
 • A I Anders

  3 maanden geleden
  Ik heb respect voor al de reageerders die dit schandalig vinden. Ik vind het zelf ook meer dan schandalig dat dit zomaar ken. Ik heb jarenlang zelf hondjes gehad en ze tot aan hun dood verzorgt en ze alles gegeven wat in mijn macht lag, zelfs vakanties ervoor opgegeven.
 • Gerrit Nijhuis

  3 maanden geleden
  We moeten een mensenasiel plaatsen, en de honden en katten enz mogen beslissen of je mag blijven of dat je naar het mensenasiel gaat.
 1. LIVE | Surinaamse minister luidt de noodklok, Amnesty verwijt vaccinproducten nalatigheid jegens arme landen
  Coronavirus

  LIVE | Surinaamse minister luidt de noodklok, Amnesty verwijt vaccinpro­duc­ten nalatig­heid jegens arme landen

  De politie heeft zes aanhoudingen verricht tijdens Prinsjesdag, onder meer bij een demonstratie tegen het coronabeleid bij het tijdelijke Tweede Kamergebouw. Het aantal nieuwe coronagevallen daalde de afgelopen week flink, wel is er de laatste 3 dagen sprake van een lichte stijging van het aantal ziekenhuispatiënten met Covid-19. Ook het aantal vaccinaties stijgt weer. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in dit liveblog. Lees hier het vorige liveblog terug.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.