De band Get Jealous na de wedstrijd Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk (4-5) in het stadion van Go Ahead Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
De band Get Jealous na de wedstrijd Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk (4-5) in het stadion van Go Ahead Eagles. © Twitter/3FM

Band krijgt live op radio klappen van Go Ahead Eagles-supporters na mislopen promotie: ‘Echt heftig’

De band Get Jealous heeft gisteren terwijl ze live op de radio een liedje speelden, klappen gekregen van supporters van Go Ahead Eagles. Voor een opdracht van 3FM-dj Frank van der Lende moesten ze na de wedstrijd in de Adelaarshorst een nummer doen. De club liep vlak daarvoor promotie op dramatische wijze mis en fans konden de actie van de band dan ook niet waarderen.

,,We worden een beetje in elkaar geslagen met z’n allen. Hopelijk leven ze nog”, zegt zangeres Lotta Rasva (21) uit Almelo gisteravond op de radio als ze met haar band Get Jelous het stadion uit gevlucht is. Ondertussen krijgen zij en andere bandleden wat klappen van teleurgestelde supporters van Go Ahead Eagles. De club leek lange tijd te gaan promoveren, maar speelt ook volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie na een doelpunt van RKC Waalwijk in de slotseconden van de wedstrijd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.