Volledig scherm
Bart van Meer met burgemeester Pauline Krikke in 2013. Van Meer beziet de relatie tussen OKA en gemeente als 'een goed huwelijk waarin het af en toe flink knalt'.

Bart van Meer legt voorzittershamer OKA neer

ARNHEM - Bart van Meer legt per 31 december de voorzittershamer neer van het Ondernemers Kontakt Arnhem. Het bestuur gaat de komende maanden op zoek naar een passende vervanger.

Van Meer benadrukt dat het tijd wordt voor 'vers bloed' in de organisatie.

Toekomst
„Na acht jaar kom je een situatie dat jezelf gaat herhalen.” Van Meer was eerder vicevoorzitter van de OKA. Hij zat twaalf jaar in het bestuur. Van Meer gaat zich nu onder meer wijden aan de oprichting van de Legal Valley, het nieuwe knooppunt van gemeenten, scholen en juridische instellingen in het midden van Gelderland.

Politiek
OKA-bestuurslid Frank Thooft heeft uit de mond van Van Meer in een artikel veel verbazing opgetekend over de grillige politiek van het gemeentebestuur. 'De relatie tussen OKA en de gemeente is zoals een goed huwelijk waarin het af en toe flink knalt, als je Van Meer goed beluistert. Hij verwijt de gemeente regelmatig het gemis van een koersvaste visie.'

Live Voetbal

home logo VitesseVIT
20:45
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
18'
1-0
NAC BredaNAC
away logo
home logo ADO Den HaagADO
17'
0-0
VVV-VenloVVV
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
76'
0-1
FC TwenteTWE
away logo