Aangeboden door Turkesteen Beddenspeciaalzaak
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van de Gelderlander zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Turkesteen Beddenspeciaalzaak

Bedden om van te houden

Turkesteen BeddenspeciaalzaakVeenendaal - Een bed koop je niet zo maar. Goed en gezond slapen staat bij velen hoog op het verlanglijstje. Omdat de kwaliteit van de nachtrust bepaalt hoe fit je aan de nieuwe dag begint. 

De beddenspecialisten van Turkesteen helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze! Alweer 62 jaar is dit familiebedrijf hét adres wanneer een nieuw bed gaat worden uitgezocht. Jaap Achterberg vertelt over de waarde van slaap, rust en herstel. Jaap: ‘We nodigen je uit om met ons over slapen van gedachten te wisselen.

Slapen is ons vak

Volledig scherm
© Turkesteen Beddenspeciaalzaak

De ergonomisch juiste ondersteuning tijdens de slaap is voor iedereen van belang. Verkeerd liggen leidt tot pijn in de nek, gespannen rugspieren en een onrustige slaap. Wij selecteren met behulp van onze vakkennis en meetsystemen het best passende bed ‘.

Dat goed slapen ook mooi kan zijn bewijst de prachtig samengestelde collectie. Natuurlijk zijn de met warme kleuren gestoffeerde boxsprings ruim vertegenwoordigd. Maar ook de fraai en tijdloos vormgegeven massief houten bedden en linnenkasten van het OostenrijkseTEAM 7 staan te pronken.

Volledig scherm

Droomaanbiedingen

Het Turkesteen montageteam zorgt voor een snelle levering en een vlekkeloze montage van de gekozen slaapkamer, bedbodem of matras, waarbij het oude bed kosteloos retour wordt genomen. Tijdens de voorjaarsopruiming zijn er veel aanbiedingen om bij weg te dromen; op het uiterlijk van een Turkesteen-bed word je verliefd, van het innerlijk ga je zeker houden!

Turkesteen-nachtrust op maat

Gelderland 1-3 Veenendaal
0318-512686
www.turkesteen.nl