Het huis aan de Keteldiepstraat in Enschede is in handen gekomen van een belegger en die zette het meteen al weer te koop. Voor bijna 30.000 euro meer.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huis aan de Keteldiepstraat in Enschede is in handen gekomen van een belegger en die zette het meteen al weer te koop. Voor bijna 30.000 euro meer. © Annina Romita

Belegger slaat z’n slag en familie in nood grijpt mis: ‘Waar kan ik heen met mijn gezin?’

ENSCHEDE - Het veelbesproken huis aan de Keteldiepstraat in Enschede is in handen gevallen van een belegger. Het staat ook direct weer te koop, maar nu voor bijna 30.000 euro meer. Het betekent dat het hurende gezin dat er sinds 2014 woonde, definitief misgrijpt. Ondanks dat zij eerder zelf  een koopovereenkomst hadden. Ze moeten met hun 3 kinderen met spoed op zoek naar een andere plek.

  1. LIVE | McDonald's wil terug naar Oekraïne, weer geschoten rondom kerncentrale
    Oorlog Oekraïne

    LIVE | McDonald's wil terug naar Oekraïne, weer geschoten rondom kerncentra­le

    Na de inval van de Russen sloten alle McDonald's-restaurants in Oekraïne. Ook die in Rusland gingen later dicht, als onderdeel van een boycot. Die zullen gesloten blijven, maar nu het westen van Oekraïne weer relatief veilig lijkt, wil de fastfoodketen daar weer vestigingen openen. Ondertussen is de Russische journaliste Marina Ovsjannikova de komende maanden onder huisarrest geplaatst. Blijf hieronder op de hoogte van de ontwikkelingen in Oekraïne via ons liveblog.