Volledig scherm
ANP Kippa

Beneden-Leeuwenaar Jochem van Gelder in Wie is de Mol 2017

BENEDEN-LEEUWEN- Presentator Jochem van Gelder uit Beneden-Leeuwen doet mee aan het nieuwe seizoen van het populaire televisieprogramma Wie is de Mol?.Dat heeft omroep AVROTROS dinsdagmorgen via een liveuitzending op Facebook bekendgemaakt.

Het seizoen begint in januari 2017. Van Gelder is bekend van programma's zoals Praatjesmakers en Willem Wever. Naast Jochem van Gelder, staat ook radio-djJeroen Kijk in de Vegte uit Radio Kootwijk staat op het lijstje.

Al geraden
De naam van Jochem werd her er der al genoemd als mogelijke kandidaat. Presentator Art Rooijakkers vroeg hem hoe hij daarmee om ging. „Ik draaide het altijd om”, laat Van Gelder weten. „Ik heb gezegddat ik juist dol en dolgraag mee zou willen doen. Maar dat ik er niet te veel over kon zeggen, want dan werd de kans kleiner. Daar trapte iedereen in.”

Van Gelder is samen met de negen andere kandidaten afgereisd naar de Verenigde Staten.Tegen vrienden en familie vertelde hijdat hij in Colombia zat. „Ook een mooi verhaal.” De overige kandidaten zijn:Wallis de Vries, Imanuelle Grives, Thomas Cammaert, Sigrid ten Napel, Roos Schlikker, Vincent Vianen, Yvonne Coldeweijer en Diederik Jekel.