Foto Freddy Schinkel
Volledig scherm
PREMIUM
© Foto Freddy Schinkel

'Bestuurder grasmaaier dacht voor ongeluk dat de kinderen weg waren'

De bestuurder van de grasmaaier stuurde kinderen in zijn buurt weg, maar zag een meisje dat toch achterbleef over het hoofd. Zo kon vorige week de 6-jarige Fleur van Amerongen in Kampen in botsing komen met een grasmaaier van de gemeente, aldus de burgemeester van Kampen.

7 reacties

 • Klaas

  4 jaar geleden
  Verschrikkelijk. Ook verschrikkelijk dat de grasmaaier bestuurder zolang verdachte was. Het is en blijft een ongeluk. Een verschrikkelijk ongeluk maar als ouder denk ik toch echt dat als mijn kind van 6 naar school is dat ze niet onder een grasmaaier moet kunnen komen. Houd kinderen op het schoolterrein 
 • Daan

  4 jaar geleden
  De school is verantwoordelijk voor een kind tijdens schooltijd.
 • Ann

  4 jaar geleden
  Vind het voor iedereen een vreselijke situatie! Iedereen heeft hier schuld aan. Nader onderzoek om dit te voorkomen in de toekomst lijkt mij op zn plaats. Een noodlottig ongeval lijkt mij voor nu het juiste woord. Sterkte! 
 • Lotte

  4 jaar geleden
  Waar is het nog veilig??? Het is vreselijk voor de ouders, school en de persoon van de grasmaaier. Maar nergens is het veilig!! Terwijl wij denken dat ze op school veilig zijn. Zeer verdrietig hoor.
 • Lotte

  4 jaar geleden
  Ouders, betreffende grasmaaier, school etc...allen heel veel sterkte gewenst. Alleen maar verliezers. Het is onbegrijpelijk dat dit heeft plaats gevonden. Grasmaaien op een ander tijdstip is ook niet te zeggen dat er dan géén kinderen daar spelen. Kinderen zijn zo vlug als water,...Wat een verdriet en gemis. Probeer elkaar niets te verwijten...het is zo aantrekkelijk om van de zijlijn te oordelen. Sterkte!!