Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Bij dit bedrijf krijg je gratis friet als je solliciteert: ‘Als dit niet werkt, heb ik ook geen idee meer’

BEMMEL - Nood maakt creatief, zullen ze in Bemmel hebben gedacht. Bij het productiebedrijf Snel B.V. krijg je namelijk gratis friet als je solliciteert. ‘We hebben heel veel handjes nodig.’

8 reacties

 • M Reuvers

  2 maanden geleden
  @ Geert Kolks misschien het minimum loon maar eens verhogen dan, gelijk alle toeslagen de deur uit, misschien dat we dan weer naar een gezond macro-economisch model gaan? Of zou dit kabinet en werkgevers teveel kosten? Gaat wel ten kostte van de aandeelhouders waarde maar is wel heel goed voor de economie, daar hebben ze in Den Haag toch altijd de mond van vol?
 • Geert kolks

  2 maanden geleden
  Je krijgt mensen nooit aan het werk zolang de uitkeringen hoger zijn dan het minimum loon.
 • M Reuvers

  2 maanden geleden
  als werken weer loont zal ik er eens over na gaan denken. Inflatie kan ook nooit de reden zijn dat de lonen maar achter moeten blijven. Dan is er zo namelijk helemaal geen economie meer. Beter is het de moraal van de werkgevers aan te pakken want er is namelijk niets zo slecht voor een economie als geld op een bult.
 • Klaas de Houthakker

  2 maanden geleden
  Dat wordt nog wat als het minimum loon in Nederland naar 14 euro per uur gaat
 • Elbert Jansen

  2 maanden geleden
  Bij een bedrijf als Willemsen-De Koning moet je op elk moment van de dag opdraven voor een honger-loontje. Op momenten dat het “even” druk is. Dat zien veel chauffeurs niet zitten. En voor 9 euro per uur komen mensen het bed niet uit. In het OV op een lijnbus heb je de hele dag aaneengesloten werk. Sommige diensten zijn wat korter andere weer langer. Plus dat het stukken beter betaalt. Je weet de begin- en eindtijd. Op een taxi en touringcar weet je het nooit. Dus meer betalen zou kunnen helpen.