Volledig scherm
© ANP

Bijzonder examenverhaal? Meld het hier!

Nog een paar weken zweten en dan beginnen de centrale examens. Verspreid door heel Nederland maken zo’n 217.285 kandidaten zich op voor twee weken vol eindtoetsen. 

Met nieuws, achtergronden, vlogs en blogs van een eigen examenpanel volgt De Gelderlander die spannende periode op de voet. En ook jij kunt meedoen!

Heb jij niet geleerd en denk je toch te slagen? Deed je examen in een lokaal waar een duif doorheen vloog? Was er kermis naast jouw school? Kun je door de stress al weken niet slapen? Ken je een andere scholier met een bijzonder verhaal? 

Opvallende examenherinneringen

Of is je diploma al lang binnen, maar heb je jaren na dato nog steeds een opvallende examenherinnering? Laat het ons weten! Alle nieuws- en verhaaltips over de examens zijn welkom bij redacteur Daan Rieken via d.rieken@gelderlander.nl.

De centrale examens lopen dit jaar van 9 tot en met 23 mei. Al te veel zorgen hoeven kandidaten zich niet te maken. Sinds 2012 zakt gemiddeld slecht één op de tien leerlingen. Afgelopen jaar mocht bij 92,1% van hen de vlag zelfs uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. LIVE | Organisatoren Dam-protest roepen demonstranten op: ‘Blijf komende twee weken thuis’
    VIDEO

    LIVE | Organisato­ren Dam-pro­test roepen demonstran­ten op: ‘Blijf komende twee weken thuis’

    De organisatoren van het Black Lives Matter-protest op de Dam in Amsterdam roepen mensen die aanwezig waren bij de demonstratie op de komende twee weken zoveel mogelijk thuis te blijven. Verder liepen de protesten in Den Haag en Groningen vandaag rustig en hielden de meeste mensen voldoende afstand. Ook vandaag houden we je op de hoogte in ons liveblog over het coronavirus. Lees hier het vorige liveblog terug.