Vorig jaar stonden boeren ook al eens met hun trekkers op Schiphol.
Volledig scherm
Vorig jaar stonden boeren ook al eens met hun trekkers op Schiphol. © Jeffrey Groeneweg

Boeren leggen land plat. Moet jij maandag naar Schiphol?

oproepDe boeren willen maandag het hele land platleggen en hebben ook aangegeven massaal naar Schiphol te willen komen. Moet jij maandag vliegen vanaf deze luchthaven?

18 reacties

 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  @Rob van Kampen, de problemen met stikstof zijn er al véél langer. Al sinds de jaren '80. Die vervelende boodschap is echter door de bekende kongsi van overheden, boerenorganisaties, industrie, banken en andere belanghebbenden omzeild. En nu merken we de gevolgen daarvan - gevolgen die al bijna niet meer terug te draaien zijn. De rechter heeft de staat aan zijn eigen regels gehouden, niks meer en niks minder.
 • Rob van Kampen

  1 maand geleden
  Vreemd dat de problemen van stikstof zijn begonnen met een aangespannen rechtszaak. Deze veroorzaker wordt nu met rust gelaten en moeten wij als burger wel bloeden…raar..
 • petra damme

  1 maand geleden
  De boeren hebben groot gelijk.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Dat geklaag van mensen dat ze nergens kunnen komen,bah.Kunnen mensen zich niet in een ander verplaatsen en denken alleen aan hunzelf.Ik ga al niet op vakantie omdat het niet te doen is door de drukte op Schiphol!
 • Jeanine Koelewijn

  1 maand geleden
  Ik moet morgen naar schiphol als taxichauffeur om klanten op te halen.
 1. Albergen voelt zich ‘belazerd’ na gedwongen opvang van 300 asielzoekers in door COA gekocht hotel
  PREMIUM
  met video

  Albergen voelt zich ‘belazerd’ na gedwongen opvang van 300 asielzoe­kers in door COA gekocht hotel

  Burgemeester Wilmien Haverkamp van Tubbergen is boos en vindt het ‘bijzonder triest’ dat het kabinet haar heeft ‘overvallen’ met de komst van een azc in Landhotel 't Elshuys in Albergen. Op een ingelaste persconferentie in haar gemeentehuis sprak ze haar verontwaardiging uit over de manier waarop staatssecretaris Eric van der Burg de komst van 300 asielzoekers heeft aangekondigd. ,,We hebben zo’n mooie democratie, waarom wordt dat nu van hogerhand opgelegd?”