Lelystad Airport met op de achtergrond de nieuwe verkeerstoren.
Volledig scherm
PREMIUM
Lelystad Airport met op de achtergrond de nieuwe verkeerstoren. © ANP

Boeren rond Lelystad Airport: ‘Wij staan geen grond af aan vliegveld’

Boeren rond Lelystad Airport zijn, ondanks hun ‘meewerkende houding’, niet bereid om grond af te staan aan het vliegveld. ,,Dit is een prachtig landbouwgebied, dat willen we graag behouden.’’

1 reactie

 • Johan

  1 jaar geleden
  Boeren ballen taal, maar een gevalletje onteigening komt er aan , staat is niet te stoppen 
 1. RTL hult pand in regenboogkleuren, teams Boulevard en Oranjezomer dragen speldje

  RTL hult pand in regenboog­kleu­ren, teams Boulevard en Oranjezo­mer dragen speldje

  Het pand van RTL zal dit weekend gehuld zijn in de regenboogkleuren. Daarnaast dragen de presentatoren van RTL Boulevard zaterdag een #OneLove-speldje en wordt in de nieuws- en actualiteitenprogramma’s van RTL uitgebreid aandacht besteed aan de anti-LHBTI-wet in Hongarije die is aangenomen. Dat hebben RTL Group en RTL Nederland vanavond in een verklaring laten weten. Ook de mannen van het SBS 6-programma Oranjezomer dragen zondag een #OneLove-speldje.
 2. We maken onszelf wijs dat we toch gewoon doen wat we willen
  PREMIUM
  column Thomas Verbogt

  We maken onszelf wijs dat we toch gewoon doen wat we willen

  Appels moeten glimmen. Die kennis ontleen ik aan de avonturen van Flipje, het fruitbaasje uit Tiel. Die las mijn vader voor toen ik vier was. Sindsdien weet ik het van die appels. Mijn moeder kwam regelmatig met een zak appels van een vriendin, zelf geplukt, maar die glommen niet, dus schudde ik mijn hoofd. Mijn moeder zei: ,,Rechtstreeks van de boom!” Ik bleef bij mijn standpunt, was zelf ook een fruitbaasje.