Het parkeerterrein aan Het Westeinde. Rechts de stoffeerderij J&J Fashion met parkeerstrook. Links boven de woning van de buurman en zijn parkeerterrein.
Volledig scherm
PREMIUM
Het parkeerterrein aan Het Westeinde. Rechts de stoffeerderij J&J Fashion met parkeerstrook. Links boven de woning van de buurman en zijn parkeerterrein. © Henk van Schuppen

Bonje om een parkeerplaats loopt hoog op: ‘Dit is pesterij en intimidatie’

VRIEZENVEEN/ALMELO - Wie mag er gebruik maken van het parkeerterrein naast stoffeerderij J&J Fashion aan het Westeinde in Vriezenveen? En vooral: wie niet? Die kwestie houdt al ruim tien jaar de gemoederen in de directe omgeving bezig. Een pasklaar antwoord is er nog steeds niet. Zelfs een kort geding bracht donderdag geen helderheid.

 1. Onderwijs asielkinderen loopt spaak door wachtlijsten en gebrekkige scholing: ‘Sommigen raken in een depressie’
  PREMIUM
  8

  Onderwijs asielkinde­ren loopt spaak door wachtlijs­ten en gebrekkige scholing: ‘Sommigen raken in een depressie’

  Asielkinderen zijn de dupe van vele verhuizingen tussen noodopvanglocaties. Experts en inspecties maken zich zorgen over het lot van deze kinderen. Zoals over hun recht op onderwijs. Docenten zijn niet altijd voldoende gekwalificeerd en veel scholen hebben een wachtlijst of soms zelfs een leerlingenstop. ,,We komen kinderen tegen die al anderhalf jaar niet naar school zijn geweest.”
  Arnhem