Bernjan Aalberts (28) kwam bij een kop-staartbotsing op de Burgemeester Drijbersingel onder de witte latexverf te zitten. In plaats van op de muren van zijn appartement, eindigde de verf overal in zijn auto.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernjan Aalberts (28) kwam bij een kop-staartbotsing op de Burgemeester Drijbersingel onder de witte latexverf te zitten. In plaats van op de muren van zijn appartement, eindigde de verf overal in zijn auto. © Stefan Verkerk

Botsing! In een klap zit Bernjan ónder de verf: ‘Zonde, maar ergens ook heel grappig’

De 28-jarige Bernjan uit Zwolle zou vanmiddag met een vriend de muren van zijn nieuwe appartement gaan witten. Een kop-staartbotsing op de Burgemeester Drijbersingel gooide roet in het eten. Althans roet, vooral flinke klodders witte muurverf.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
  2. Droom Pauline Wingelaar komt uit: eindelijk derde kindje op komst

    Droom Pauline Wingelaar komt uit: eindelijk derde kindje op komst

    De grote droom van Pauline Wingelaar is werkelijkheid geworden: er is eindelijk een derde kindje op komst. Dat maakt Wingelaar, bekend van Echte Gooische Meisjes, vandaag wereldkundig nadat eerdere pogingen om zwanger te raken niet leken te lukken. Ze kan het zelf nog nauwelijks bevatten. ‘Zo ongelofelijk dankbaar en blij dat ik jullie eindelijk mag vertellen dat Rein en Died een broertje of zusje krijgen’, schrijft de blondine.