In Rotterdam trok een groep gewelddadige demonstranten door de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
In Rotterdam trok een groep gewelddadige demonstranten door de stad. © ANP / AS Media

‘Braafste meisje van de klas’ is klaar met corona-oproer: ‘Kleine, agressieve groep benadeelt heel Nederland’

WINTERSWIJK - Ze omschrijft zichzelf als het braafste meisje van de klas. Houdt zich netjes aan de coronaregels, heeft zich laten vaccineren en hoopt dat het allemaal snel achter de rug is.

94 reacties

 • Bonet

  6 maanden geleden
  Meisje, je hebt zo verrekte gelijk, ik ben 83,, ja we moeten eens een keer opstaan tegen die kleine groep, dapper dat jij dit nu eens doet, wij zijn degenen die Nederland van de ondergang redden, niet zij, wij -zijn vrij, zij niet, alhoewel ze dat denken. Laten we allemaal vechten tegen dit DODELIJKE Virus.
 • Remco Neerhof

  6 maanden geleden
  Marion, ik ben het helemaal met je eens!!!
 • Daan van Ommen

  6 maanden geleden
  Helemaal mee eens. Ook ik wordt moe van al dat gewouwel of vrijheid, dat het beter voelt om je niet te laten vaccineren etc. Iedereen aan de prik tenzij er medische redenen zijn om het niet te doen. Dat kunnen die mensen ook onder de vaccinatieparaplu schuilen, wat ze nu niet kunnen. Wat betreft die relschoppers: aanpakken en schade verhalen.
 • JAM de Wit

  6 maanden geleden
  Wat een geweldige reactie van ik begrijp een jong iemand. Het is ook te gek dat inderdaad het kleine agressieve groepje van vernielingen e.d het voor het zeggen hebben.
 • Carine Nobel

  6 maanden geleden
  Natuurlijk, ik begrijp je heel goed. Maar tussen de mensen die zich niet vaccineren, zijn er ook mensen die wel hun best doen, de regels naleven en niet als malle dwazen spullen vernielen omdat de regels niet naar je zin zijn. Weet wel dat er net als jullie, een stilzwijgende groep is die het dan niet eens is met de prik maar wel eens is met andere maatregelen. En het helaas jammer vind met een 2g beleid toch af worden geschreven ondanks je netjes de regels naleefd!