Brandende bestelbus in Nijmeegse fietsenwinkel lijkt nieuwe, zevende aanslag gericht op e-bikehandelaren

VideoNIJMEGEN - De brand in een fietsenwinkel in Nijmegen, afgelopen nacht, lijkt een nieuwe aanslag te zijn op twee handelaren in e-bikes. Het is mogelijk de zevende keer dat geprobeerd is de ondernemers middels branden schrik aan te jagen.

9 reacties

 • tinus aardsen

  12 maanden geleden
  Wat schiet je er mee op? Is dat niet anders op te lossen? tegenwoordig denken ze het met brandstichtingen, overvallen enz enz op te kunnen lossen, zoiets maakt het alleen maar erger, niet beter! Praten kunnen ze tegenwoordig niet meer, hebben ze kennelijk ook niet het fatsoen voor!!
 • Frank van de Berg

  12 maanden geleden
  Dit kan geen toeval meer zijn deze heren eigenaren moeten zich in gelaten hebben met de verkeerde jongens een crimineel gaat niet voor de lol dit soort acties ondernemen misschien toch iets vergeten af te rekenen wie zal het zeggen ?
 • Deniz Kumak

  12 maanden geleden
  Ik denk dat het hier een vergisactie op het bedrijf, of op een specifiek persoon Dennis die daar werkt of een ontevreden klant? verder zou ik het ook niet weten Amslod is ook niet de beste E-bike
 • F.H Wouters

  12 maanden geleden
  Wat een malloot. Het probleem hier is -uitzonderingen daargelaten- is dat áls..... ja áls ze gepakt worden, krijgen ze bij de rechter een vermanend vingertje, een taakstraf of een jaar of anderhalf in de cel. Dan nog éénderde strafvermindering. Hoppa en straks weer in de bewoonde wereld.
 • Loek Frederiks

  12 maanden geleden
  Je moet behoorlijk de schurft aan iemand hebben als je zoveel in de fik steekt. En de eigenaren ("Ad" ???) claimen nog steeds van niets te weten ?