Klaprozen in Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
Klaprozen in Ede. © Herman Stöver

Brengt dit nattere jaar de natuur weer op orde? ‘Het is niet zo dat alle problemen nu ineens voorbij zijn’

De bladeren vallen dit jaar misschien wel drie weken later van de bomen dan vorig jaar. En er zijn nog veel meer bloemen in bloei dan eerst. ,,De natuur lijkt dit jaar wat meer de normale routine te volgen.’’ Of hoe een wat natter jaar de natuur weer op orde brengt?

2 reacties

 • B Peeters

  2 maanden geleden
  Hoe de natuur ieder jaar zich manifesteert daar hebben gelukkig al die hydrologen, natuur kenners en andere (zelf benoemde) deskundigen mooi geen inbreng in en niets over te beslissen. Iedere jaar weer rollen ze over elkaar heen om hun gelijk te halen wat er z.g. moet gebeuren om de natuur in stand te houden en ze zouden die maar wat graag naar hun hand zetten. Niet nodig, de natuur regelt al eeuwenlang zichzelf.
 • m bruijn

  2 maanden geleden
  De natuur herstelt zich altijd over de lange termijn. Afwijkingen worden veel te snel opgeklopt.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?