De Sint Peterlaan in het Arnhemse Sonsbeekkwartier. Bewoners van deze wijk hebben onlangs een brief in de bus gekregen van Roy en zijn partner: of ze hun huis willen verkopen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Sint Peterlaan in het Arnhemse Sonsbeekkwartier. Bewoners van deze wijk hebben onlangs een brief in de bus gekregen van Roy en zijn partner: of ze hun huis willen verkopen. © Gerard Burgers

Briefjes van ‘Roy en zijn partner’ wekken wantrouwen in het Sonsbeekkwartier: ‘Dit lijkt werk van beleggers’

ARNHEM - Bewoners in de Arnhemse wijk Sonsbeekkwartier hebben onlangs een brief in de bus gekregen van Roy en zijn partner: of ze hun huis willen verkopen? ,,Best een chique flyertje voor Roy en zijn partner”, zegt een bewoonster die het briefje van de mat raapte.

12 reacties

 • M. Stomp

  3 weken geleden
  Dit is blijkbaar helemaal hot, paar maanden geleden kreeg mijn oma een soort gelijke brief...deze was echter niet van ene Roy. Paar weken geleden kreeg ik er ook één, vermoed van de Roy gezien de lay out. Aangezien ik een NEE-NEE sticker op mn bus heb, was mijn reactie "flikker op met die zooi", mijn oma van 93 begreep er helemaal niks van en wilde het nummer gaan bellen. Ik denk ook dat ze daar op uit zijn, oude en/of onwetende mensen een poot uitdraaien.
 • B Nieuwenhuizen

  3 weken geleden
  In Arnhem in het broek ook bij alle huurwoningen
 • patrick wijgman

  3 weken geleden
  Zolang we normaal vinden dat zelfs fam leden van ons Kon. huis zich als geldbeluste riool ratjes gedragen en een paar honderd !! pandjes mogen bezitten om vervolgens uit te melken moeten we niet zeuren . Zou me niet eens verbazen als prins Pils er zelf ook ( onze) cenjes in heeft zitten.
 • piet janssen

  3 weken geleden
  Tja de beste belegging is in stenen, is dat die flapdrollen in DenHaag er niets aan doen! Wanneer komt bij dd politiek het licht dat het uit box 3 moet!! Is er een politiek partij die het durft aan te geven in het verkiezingsprogramma? Want die gaan weer komen!
 • Hans de Graaf

  3 weken geleden
  Die Roy... lijkt wel ten einde raad.