Hooligans van NEC vernielen een politiebus na de verloren derby tegen Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Hooligans van NEC vernielen een politiebus na de verloren derby tegen Vitesse. © ANP

Bruls lijkt niet langer te dreigen met intrekken van vergunning NEC: ‘We hebben een stevig, maar constructief gesprek gehad’

NIJMEGEN - Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen lijkt niet langer te dreigen met het intrekken van de vergunning van NEC. Hij en algemeen directeur Wilco van Schaik van NEC voerden donderdag in de evaluatie van de supportersrellen na de derby NEC-Vitesse een ‘stevig, maar constructief gesprek’.

8 reacties

 • Geert kolks

  1 jaar geleden
  @ @ Willem Zuidersteen. Have a break , take a Kit Kat. Maar dat lost het probleem van dat tuig niet op. De enige oplossing is een gebiedsverbod voor dit volk. uig nietop.
 • M De Bok

  1 jaar geleden
  Bm Bruls, u en uw ambtenaren weten niet wat er speelt buiten jullie ambtenarenwereld. Het is een tekortkoming van u dat u geen zicht heb op de werkelikkheid in de maatschappij. Nu dit incident niets met Corona te maken heeft stast u weer van alles te brullen wat niet waar te maken is. U bent en blijft verantwoordelijk voor de openbare veiligheid, dus latten uw ambtenaren pro-actief zijn en laten luisteren naar de burger. Dit kan uw carriere dan ten goede komen. Zo wordt je geen minister!!
 • Ger Tax

  1 jaar geleden
  En maar blijven gedogen en pamperen. stuur nec maar naar Arnhem, laten ze maar in het grootste theater van Nederland maar een partijtje blaasvoetbal doen. Is toch geen Vereeniging dat Nec. Kost klauwen met geld en voegt helemaal niets aan Nijmegen toe.
 • Ploeg

  1 jaar geleden
  Het is gewoon te zot voor woorden dat de belastingbetaler wéér mag, moet en gaat opdraaien voor de schade die wordt aangericht door een aantal “voetbalsupporters”. Wanneer is genoeg genóeg? Hoe lang moet de “normale” Nederlander nog opdraaien voor dit “pappen en nathouden” beleid. Deze relschoppers begrijpen maar één taal en dat is die van oog om oog en tand om tand. Ik zeg een aantal keren keihard optreden zodat deze “heren” het een volgende keer wel uit hun hoofd laten om vandalisme te plegen.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  @Jan Jansen, ik dacht even dat je een grap maakte.. ze hebben echt chocoladerepen cadeau gedaan. Misplaatste ludieke actie. Bruls heeft hopelijk toch wel de rekening van dit weekend teruggegeven.