Gasten van Moeke worden bij de ingang nu wél gecontroleerd op een geldige QR-code.
Volledig scherm
PREMIUM
Gasten van Moeke worden bij de ingang nu wél gecontroleerd op een geldige QR-code. © DG

Bruls trekt sluitingsbevel in na rechtszaak: restaurant Moeke gaat tóch controleren en mag weer open

updateNIJMEGEN - Restaurant Moeke mag weer open. Zondagmiddag om 15.15 uur zaten de eerste gasten alweer aan tafel in de horecagelegenheid net buiten Nijmegen. Het restaurant werd zaterdag gesloten door de gemeente Nijmegen vanwege het overtreden van de coronaregels.

30 reacties

 • kees peperkamp

  2 maanden geleden
  Triest, ik vond het een leuke tent. Waarom zo opspelen Waarom zoveel inzet afdwingen van politie en Toezicht Waarom je personeel zo in de frontlinie zetten Wat ik wel begrijp is dan meteen bakzeil halen op een zonnige zondag met veel omzet. Jammer, maar als je zo omgaat met mijn collega's, met democratische regels en je eigen personeel ben jij mijn euro;s niet waard.
 • John IJkhout

  2 maanden geleden
  Kan iemand uitleggen waarom een ( verstandige?) zakenman nou zoiets doet terwijl die persoon weet dat er sancties volgen na zijn opzichtelijk protest. En dat die persoon nu zo het slachtoffer wil spelen is werkelijk ongehoord. Had vooraf de advocaat erbij gehaald, had veel ellende en geld gescheeld. Protesteren is prima, je kent de consequenties maar ga dan achteraf niet zielig doen. Het resultaat is: oke, we gaan controleren. Wij zijn er 3x geweest. Leuk. Maar ons zien ze niet meer.
 • Jan Willem Scholten

  2 maanden geleden
  Dhr. Zuidersteen is ‘netjes gevaccineerd’ en de rest mag gratis meedoen.. Dhr. Zuidersteen laat anderen ook veel ruimte.. Liefde en respect..en blijf zelf nadenken..deze overheid zorgt voor tweedeling.
 • netty meelen

  2 maanden geleden
  Er wordt te veel met twee maten gemeten, en te weinig uitgelegd en dat wrikt. Plus dat de horeca al veel te lang het kind van de rekening is . En tegen Willem Zuidersteen,: Spreek aub voor uzelf, want ik heb helemaal niks afgesproken. Ik houd niet van deze DDR mentaliteit.
 • Frank van de Berg

  2 maanden geleden
  Nederland is kapot is dit het begin van de nieuwe DDR ? vrijheid blijheid is hier ver te zoeken.