Gasten van Moeke worden bij de ingang nu wél gecontroleerd op een geldige QR-code.
Volledig scherm
PREMIUM
Gasten van Moeke worden bij de ingang nu wél gecontroleerd op een geldige QR-code. © DG

Bruls trekt sluitingsbevel in na rechtszaak: restaurant Moeke gaat tóch controleren en mag weer open

updateNIJMEGEN - Restaurant Moeke mag weer open. Zondagmiddag om 15.15 uur zaten de eerste gasten alweer aan tafel in de horecagelegenheid net buiten Nijmegen. Het restaurant werd zaterdag gesloten door de gemeente Nijmegen vanwege het overtreden van de coronaregels.

27 reacties

 • kees peperkamp

  1 jaar geleden
  Triest, ik vond het een leuke tent. Waarom zo opspelen Waarom zoveel inzet afdwingen van politie en Toezicht Waarom je personeel zo in de frontlinie zetten Wat ik wel begrijp is dan meteen bakzeil halen op een zonnige zondag met veel omzet. Jammer, maar als je zo omgaat met mijn collega's, met democratische regels en je eigen personeel ben jij mijn euro;s niet waard.
 • John IJkhout

  1 jaar geleden
  Kan iemand uitleggen waarom een ( verstandige?) zakenman nou zoiets doet terwijl die persoon weet dat er sancties volgen na zijn opzichtelijk protest. En dat die persoon nu zo het slachtoffer wil spelen is werkelijk ongehoord. Had vooraf de advocaat erbij gehaald, had veel ellende en geld gescheeld. Protesteren is prima, je kent de consequenties maar ga dan achteraf niet zielig doen. Het resultaat is: oke, we gaan controleren. Wij zijn er 3x geweest. Leuk. Maar ons zien ze niet meer.
 • netty meelen

  1 jaar geleden
  Er wordt te veel met twee maten gemeten, en te weinig uitgelegd en dat wrikt. Plus dat de horeca al veel te lang het kind van de rekening is . En tegen Willem Zuidersteen,: Spreek aub voor uzelf, want ik heb helemaal niks afgesproken. Ik houd niet van deze DDR mentaliteit.
 • Frank van de Berg

  1 jaar geleden
  Nederland is kapot is dit het begin van de nieuwe DDR ? vrijheid blijheid is hier ver te zoeken.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  @Wendy en of we dat met z’n allen hebben afgesproken. Ons kabinet bestaat uit het stemgedrag van een meerderheid van Nederland. Daarbij heeft 85%+ netjes gevaccineerd en voor de rest van de mensen is er een gedegen test mogelijkheid waardoor ze alsnog mee mogen doen. Je bent gewoon een asociale egoïst als je nu doet alsof niemand hier achter staat en je buitengesloten wordt.
 1. LIVE | Mensenrechtenorganisatie: ‘Oekraïne zette illegaal landmijnen in’
  Oorlog Oekraïne

  LIVE | Mensenrech­ten­or­ga­ni­sa­tie: ‘Oekraïne zette illegaal landmijnen in’

  Human Rights Watch (HRW) vermoedt dat Oekraïense troepen illegale landmijnen hebben ingezet tegen de Russische bezetter. De mensenrechtenorganisatie vraagt Oekraïne om een onderzoek. Intussen doet de Noorwegen gevluchte ex-commandant van de Russische Wagner-groep verschrikkingen uit de doeken van zijn tijd aan het front. Volg alle ontwikkelingen van de oorlog in ons liveblog hieronder.
 2. Lionel Messi blikt terug op akkefietjes met Wout Weghorst en Louis van Gaal: ‘Niet tof wat ik gedaan heb’
  Met video

  Lionel Messi blikt terug op akkefiet­jes met Wout Weghorst en Louis van Gaal: ‘Niet tof wat ik gedaan heb’

  Lionel Messi vertolkte in de wedstrijd tegen Nederland op het WK in Qatar een hoofdrol door te scoren en een assist te geven, maar ook na afloop was de Argentijn onderwerp van gesprek. De aanvaller botste met Wout Weghorst en daagde Louis van Gaal uit. Een maand later blikt Messi terug op wat er gebeurd is en stelt hij niet helemaal content te zijn met zijn eigen gedrag.